Libnet.ro
UNICEF

05:00

BEC ar putea anunta joi rezultatele finale ale alegerilor parlamentare

B1 B1,
BEC ar putea anunta joi rezultatele finale ale alegerilor parlamentare

BEC va anunta marti partidele care au trecut pragul electoral la nivel nivel national, dupa ce Biroul va solutiona cererile de anulare a alegerilor pentru frauda electorala, rezultatele finale fiind disponibile,. continuă pe B1

BEC ar putea anunta joi rezultatele finale ale alegerilor parlamentare

BEC va anunta marti partidele care au trecut pragul electoral la nivel nivel national, dupa ce Biroul va solutiona cererile de anulare a alegerilor pentru frauda electorala, rezultatele finale fiind disponibile.

Kelemen: Apreciem gestul lui Ponta. Dupa rezultatele finale UDMR incepe discutii cu USL

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca apreciaza gestul premierului Victor Ponta si ca dupa ce va afla rezultatele finale ale alegerilor UDMR va incepe discutii cu USL, considerand ca interesele.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Kelemen: Apreciem gestul lui Ponta, dupa rezultatele ...

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca apreciaza gestul premierului Victor Ponta si ca dupa ce va afla rezultatele finale ale alegerilor UDMR va incepe discutii cu USL, considerand ca interesele Uniunii trebuie sa fie reprezentate in Parlament si Guvern, potrivit Mediafax. Apreciez gestul premierului Victor Ponta, declaratiile de ieri duminica - n. r. ) sunt cunoscute. Sigur ca dupa ce vom afla rezultatele finale vom incepe discutii cu USL, considerand ca este important ca .

ALEGERI PARLAMENTARE. Prezenta la vot a fost de 41,62%. Documentul OFICIAL cu REZULTATELE partiale ale alegerilor

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut.

Cele trei chei ale alegerilor din 9 decembrie.

Pentru cei convinsi ca drumul spre normalitate al Romaniei presupune o clasa politica mai competenta, mai onesta, orientata fundamental spre servirea interesului national, alegerile de duminica se anunta un eveniment apocaliptic. O zi a Judecatii de Apoi pe invers, la finalul careia portile raiului li se vor deschide celor mai ticalosi dintre noi, in timp ce putinii cuviosi care au rezistat ispitelor si au refuzat pactul cu diavolul vor fi crucificati sau aruncati in cazanele cu smoala ale lui .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )