Libnet.ro
UNICEF

09:00

BEC - Rezultate finale provizorii Prezidentiale 2014: Klaus Iohannis - 54,43%, Victor Ponta - 45,56%

B1 B1,
BEC - Rezultate finale provizorii Prezidentiale 2014: Klaus Iohannis - 54,43%, Victor Ponta - 45,56%

Biroul Electoral Central a publicat miercuri rezultatele finale provizorii ale alegerilor prezidentiale. Conform datelor, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 54,43% din voturi in al doilea tur de duminica, iar. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in peste 72% dintre comunele din judet, la care se adauga cele patru orase

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in cele patru orase din judet, la care se adauga si 72% dintre comune. in unele comune scorul obtinut de Klaus Iohannis este absolut umilitor pentru contracandidatul sau, care a reusit intre primul si al doilea tur sa isi creasca electoratul doar cu 1%.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, primele declaratii, dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al aleegrilor prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis: Am emotii. Am fost la biserica inainte de a vota

Candidatul ACL pentru presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a votat, duminica dimineata, la scoala nr. 4, din Sibiu. Iohannis a explicat, la iesirea de la vot, ca a votat pentru o Romanie a.

Rezultate prezidentiale 2014: Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta la Timisoara. Candidatul ACL a luat 70% din voturi

Rezultatele numaratorilor paralele ale ACL si PSD arata o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta in Timis. Potrivit sursei amintite, candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi, iar candidatul PSD 30 la suta.

Alegeri prezidentiale 2014 Klaus Iohannis a castigat in judetul lui Dragnea in 11 localitati

Teleormanul nu s-a dezmintit nici la scrutinul din 16 noiembrie, ramanand un judet rosu, in conditiile in care majoritatea sufragiilor electoratului au mers catre candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Viorel Ponta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Rezultate finale provizorii: Iohannis - 54,43%, Ponta - 45,56%

Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, a obtinut 54,43% din voturi in al doilea tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,56%, conform.

Rezultate finale alegeri prezidentiale: Iohannis - 54,50%, Ponta - 45,49%, dupa numararea voturilor din 99,07% din sectii

Klaus Iohannis a fost ales, in turul doi al alegerilor prezidentiale, de 54,50% din votantin, in timp ce Victor Ponta a fost votat de 45,49% din cei prezenti la vot, arata rezultatele partiale comunicate, luni, de BEC, in urma centralizarii a 99,07%.

Rezultatele finale provizorii ale turului II: Iohannis-54,43%, Ponta-45,56%. Procesul verbal FINAL, JOI

Biroul Electoral Central a publicat, miercuri, rezultatele finale provizorii ale turul II al alegerilor prezidentiale, dupa centralizarea datelor primite de la toate cele 18. 847 de sectii de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta la Timisoara. Candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi

Rezultatele numaratorilor paralele ale ACL si PSD arata o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta in Timis. Potrivit sursei amintite, candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi, iar candidatul PSD 30 la suta.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )