Libnet.ro
UNICEF

08:30

Becali, Babiuc si Cioflina impart aceeasi celula la Penitenciarul Rahova

Adevărul Adevărul,
Becali, Babiuc si Cioflina impart aceeasi celula la Penitenciarul Rahova

George Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina impart pentru 21 de zile aceeasi camera de detentie la Penitenciarul Rahova. Condamnatii in dosarul schimbul de terenuri pot participa la activitati recreative si se pot plimba doua ore in curtea penitenciarului. continuă pe Adevărul

Condamnatii in Dosarul Schimbul de Terenuri stau in aceeasi celula. Sebastian Lazaroiu: gratierea lui Becali nu o decide pur si simplu presedintele

George Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina impart pentru 21 de zile aceeasi camera de detentie la Penitenciarul Rahova. Condamnatii in dosarul schimbul de terenuri pot participa la activitati recreative si se pot plimba doua ore in curtea penitenciarului.

Becali, Babiuc si Cioflina au fost dusi la Penitenciarul Rahova

Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, condamnati definitiv la pedepse cu inchisoarea decise in dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, au fost transferati, luni seara, din arestul Politiei Capitalei, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova.

Gigi Becali, sustinut de detinutii de la Penitenciarul Rahova: Oamenii au scandat numele afaceristului dintr-o duba

Omul de afaceri Gigi Becali a castigat deja, dupa doar o noapte de arest, simpatia detinutilor de la Penitenciarul Rahova, o parte dintre acestia scadand numele patronului Stelei dintr-o duba, in timp ce erau.

Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova.

Dupa ce s-a predat, luni seara, la arestul politiei din Ilfov, omul de afaceri Gigi Becali a fost dus la Penitenciarul Rahova, pentru a executa pedeapsa dispusa de instanta suprema in dosarul schimbului de terenuri. Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi, luni seara, din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova, potrivit Romania TV. In inchisoare, cei trei ar urma sa stea mai intai, timp de 21 de zile, la Sectia de carantina, .

Cat vor sta in inchisoare Becali, Babiuc si Cioflina. Ce prevede Codul Penal

Fostul ministru Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, condamnati luni de ICCJ la cate doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri, vor sta in detentie cel mult opt luni, iar Gigi.

VEZI in ce conditii va sta Gigi Becali la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Gigi Becali va petrece 21 sau 30 de zile in arest la Penitenciarul Rahova, inainte de a fi dus sa-si ispaseasca pedeapsa de trei ani de inchisoare la Penitenciarul Jilava. in aceasta perioada, Gigi Becali va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )