Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gigi Becali, sustinut de detinutii de la Penitenciarul Rahova: Oamenii au scandat numele afaceristului dintr-o duba

B1 B1,
Gigi Becali, sustinut de detinutii de la Penitenciarul Rahova: Oamenii au scandat numele afaceristului dintr-o duba

Omul de afaceri Gigi Becali a castigat deja, dupa doar o noapte de arest, simpatia detinutilor de la Penitenciarul Rahova, o parte dintre acestia scadand numele patronului Stelei dintr-o duba, in timp ce erau. continuă pe B1

Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova.

Dupa ce s-a predat, luni seara, la arestul politiei din Ilfov, omul de afaceri Gigi Becali a fost dus la Penitenciarul Rahova, pentru a executa pedeapsa dispusa de instanta suprema in dosarul schimbului de terenuri. Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi, luni seara, din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova, potrivit Romania TV. In inchisoare, cei trei ar urma sa stea mai intai, timp de 21 de zile, la Sectia de carantina, .

EXCLUSIV. Cum arata celula in care sta Gigi Becali. Detinutii de la Rahova l-au intampinat cu urale pe patronul Stelei

Dupa ce a fost condamnat luni la 3 ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Gigi Becali va sta in Penitenciarul Rahova vreme de trei saptamani, timp in care i se vor face mai multe teste.

VEZI in ce conditii va sta Gigi Becali la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Gigi Becali va petrece 21 sau 30 de zile in arest la Penitenciarul Rahova, inainte de a fi dus sa-si ispaseasca pedeapsa de trei ani de inchisoare la Penitenciarul Jilava. in aceasta perioada, Gigi Becali va.

Becali, Babiuc si Cioflina au fost dusi la Penitenciarul Rahova

Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, condamnati definitiv la pedepse cu inchisoarea decise in dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, au fost transferati, luni seara, din arestul Politiei Capitalei, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti - Rahova.

Gigi Becali, prima noapte in AREST. Unde isi ispaseste pedeapsa, cu cine imparte celula ...

Gigi Becali a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova, unde va ramane pentru urmatoarele 21 de zile in carantina. In penitenciar, Becali imparte aceeasi celula cu ceilalti doi condamnati in dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General, generalul Dumitru Cioflina. Gigi Becali a ajuns la penitenciarul Rahova luni seara, la ora 23. 40 si a fost cazat in sectia de carantina, asa cum se obisnuieste .

Cine va fi colegul de celula al lui Gigi Becali? Vezi in cat timp ar putea iesi din inchisoare

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar luni seara deputatul independent s-a prezentat in arest, fiind transferat in Penitenciarul Rahova. Patronul Stelei va.

Gigi Becali a petrecut prima noapte in arest. Dupa ce a intrat in inchisoare a fost vizitat de Meme Stoica si Cristi Borcea

Gigi Becali si-a petrecut deja prima noapte la Penitenciarul Rahova. Omul de afaceri s-a predat in cursul serii la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov iar apoi a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Cu .

Becali, Babiuc si Cioflina impart aceeasi celula la Penitenciarul Rahova

George Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina impart pentru 21 de zile aceeasi camera de detentie la Penitenciarul Rahova. Condamnatii in dosarul schimbul de terenuri pot participa la activitati recreative si se pot plimba doua ore in curtea penitenciarului.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

UPDATE Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov/ Victor Babiuc si Dumitru Cioflina au fost adusi la arestul Politiei Capitalei

Gigi Becali a ajuns la vila sa din Pipera in jurul orei 19:30, de la Palatul Parlamentului, unde a sustinut prima sa declaratie dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare. 21:47 Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina au ajuns la arestul Politiei Capitalei21:25 RTV: Gigi Becali s-a predat la sediul politiei Ilfov20:30 Din locuinta lui Gigi Becali a iesit varul acestuia, Giovani, care le-a spus ziaristilor ca Gigi nu mai e aici, a plecat, cautati-l la penitenciar.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )