Libnet.ro
UNICEF

11:30

Becali iese astazi din inchisoare

Online Sport Online Sport,
Becali iese astazi din inchisoare

Gigi Becali va beneficia de luni de regimul deschis de detentie si va putea iesi pentru prima oara din inchsoare, dupa 10 luni de inchisoare. continuă pe Online Sport

Anchetati din inchisoare. Doi detinuti, cercetati pentru inselaciuni prin metoda ...

Doi barbati sunt cercetati pentri inselaciune si au fost arestati preventiv, dupa ce anchetatorii au descoperit ca acestia inselau, din inchisoare, prin metoda accidentul. Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca, la data de 4 martie 2014, in timp ce se afla incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, inculpatul Bucsa Victor Aurelian a sunat-o pe partea civila T. , din municipiul Cluj, pe care a indus-o in eroare prin .

Austria: Oligarhul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pentru o cautiune record de 125 milioane euro

Miliardarul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pe cautine, pentru o suma record de 125 milioane euro, scrie Reuters.

Gigi Becali, mesaj din inchisoare: Este un abuz sa vorbiti despre familia mea.

Gigi Becali solicita presei sa nu mai vorbeasca despre el si familia lui. Avocata sa spune ca Becali a trimis o notificare in acest sens: Este un abuz sa vorbiti despre familia mea, transmite Becali prin avocata sa, Maria Vasii. Aveti dreptul de a informa doar in limitele legislatiei in vigoare. Domnul Becali nu mai este o persoana publica, arata avocata lui Becali. Citeste si: Gigi Becali in instanta: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie Gigi Becali are de executat o .

MM Stoica ar putea iesi din inchisoare. Avocatii spun ca a fost iNCALCATA egalitatea de tratament din Constitutie

La Curtea de Apel se judeca astazi contestatia in anulare depusa de avocatii lui Mihai Stoica prin care se cere suspendarea executarii pedepsei. Potrivit cererii, in cazul lui Mihai Stoica infractiunile s-au.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )