Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali, mesaj din inchisoare: Este un abuz sa vorbiti despre familia mea.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali, mesaj din inchisoare: Este un abuz sa vorbiti despre familia mea.

Gigi Becali solicita presei sa nu mai vorbeasca despre el si familia lui. Avocata sa spune ca Becali a trimis o notificare in acest sens: Este un abuz sa vorbiti despre familia mea, transmite Becali prin avocata sa, Maria Vasii. Aveti dreptul de a informa doar in limitele legislatiei in vigoare. Domnul Becali nu mai este o persoana publica, arata avocata lui Becali. Citeste si: Gigi Becali in instanta: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie Gigi Becali are de executat o . continuă pe România Liberă

Gigi Becali, mesaj prin intermediul avocatei sale: Omul de afaceri cere ca viata sa privata sa nu mai fie dezbatuta in media

Gigi Becali a transmis un mesaj din inchisoare, prin intermediul avocatului sau, Maria Vasii. Astfel, omul de afaceri cere presei sa nu mai vorbeasca despre familia sa, aratand ca nu mai este persoana.

Becali iese astazi din inchisoare

Gigi Becali va beneficia de luni de regimul deschis de detentie si va putea iesi pentru prima oara din inchsoare, dupa 10 luni de inchisoare.

Mihai Stoica vrea langa Gigi Becali la Poarta Alba

Managerul stelist Mihai Stoica, incarcerat in Dosarul Transferurilor, a facut cerere la Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru a fi transferat la Poarta Alba, loc unde este inchis seful sau ierarhic de la Steaua, Gigi Becali.

Anchetati din inchisoare. Doi detinuti, cercetati pentru inselaciuni prin metoda ...

Doi barbati sunt cercetati pentri inselaciune si au fost arestati preventiv, dupa ce anchetatorii au descoperit ca acestia inselau, din inchisoare, prin metoda accidentul. Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca, la data de 4 martie 2014, in timp ce se afla incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, inculpatul Bucsa Victor Aurelian a sunat-o pe partea civila T. , din municipiul Cluj, pe care a indus-o in eroare prin .

Austria: Oligarhul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pentru o cautiune record de 125 milioane euro

Miliardarul ucrainean Dmitro Firtash a fost eliberat din inchisoare, pe cautine, pentru o suma record de 125 milioane euro, scrie Reuters.

Situatia din Crimeea este complexa. Comandantii navelor aveau ordin sa deschida focul, dar nu l-au respectat

Comandantii navelor militare ucrainene stationate in porturi din Crimeea primisera ordinul de a deschide focul spre fortele ruse, dar nu l-au respectat, a declarat Ministerul ucrainean al Apararii, citat de.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4585 seconds )