Libnet.ro
UNICEF

22:30

Begu a urcat pe locul 31 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera

Adevărul Adevărul,
Begu a urcat pe locul 31 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, dat publicitatii azi, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea mai buna clasare din intreaga sa cariera. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Roma: Romanca schimba din nou staff-ul. Cea mai recenta decizie a sportivei in varsta de 24 de ani

Simona Halep la Roma. Dupa ce a avut cateva zile libere in urma eliminarii din primul tur al turneului de la Madrid, romanca Simona Halep revine pe zgura din capitala Italiei intr-un alt Master cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari. Ea va incepe saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii si ocupa locul 31

Simona Halep se mentine pe locul doi in ierarhia WTA, data publicitatii luni, in timp ce Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii, dupa ce a ajuns saptamana trecuta pana in sferturile de finala ale.

Simona Halep se mentine a doua in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea .

WTA: Irina-Camelia Begu a urcat pe 31 - Simona Halep se mentine pe doi

Dupa ce a ajuns pana in sferturile turneului Premier de la Madrid, Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 31 in ierarhia WTA. Simona Halep se mentine pe doi, in timp ce lider ramane Serena Williams.

Clasamentul WTA inainte de Roma: Lupta stransa intre Halep si Sarapova, Begu continua ascensiunea

Clasamentul WTA, actualizat luni, pastreaza ordine mondiala de la varful tenisului feminin, cu Simona Halep si Maria Sarapova ducand o lupta stransa pentru pozitia a doua. O alta romanca, Irina Begu, continua sa urce in clasament.

Clasament ATP: Florin Mergea, cea mai buna pozitie din cariera, dupa succesul de la Madrid

Titlul castigat la Madrid, in cadrul turneului ATP Masters 1000, i-a adus lui Florin Mergea si cea mai buna pozitie din cariera. in schimb, in clasamentul de simplu, romanii continua declinul.

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri.

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului

Amatorii de tablete premium cu Android, prin cateva imagini, tocmai au beneficiat de un motiv in plus pentru a astepta lansarea noii Galaxy Tab S2. Desi cand vine vorba de tablete high end este foarte probabil sa va orientati catre achizitia unui iPad, cei de la Samsung au niste alternative din ce in ce mai [] Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O tanara de 18 ani are cea mai lunga limba din lume

O tanara de 18 ani din Michigan sustine ca are cea mai lunga limba din lume. Adrianne Lewis reuseste sa isi atinga cu limba varful nasului, dar si barbia sau cotul, o performanta imposibil de realizat pentru oamenii obisnuiti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )