Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep se mentine a doua in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep se mentine a doua in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea . continuă pe Antena3

WTA: Irina-Camelia Begu a urcat pe 31 - Simona Halep se mentine pe doi

Dupa ce a ajuns pana in sferturile turneului Premier de la Madrid, Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 31 in ierarhia WTA. Simona Halep se mentine pe doi, in timp ce lider ramane Serena Williams.

Locul 2 WTA, disputat intens de Simona Halep si Maria Sarapova

Inainte de turneul de la Roma unde Simona Halep va intra direct in turul doi s-a actualizat clasamentul WTA. Romanca se afla pe locul doi, dar Maria Sarapova duce o lupta stransa pentru recuperarea lui. Pe de.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii si ocupa locul 31

Simona Halep se mentine pe locul doi in ierarhia WTA, data publicitatii luni, in timp ce Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii, dupa ce a ajuns saptamana trecuta pana in sferturile de finala ale.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Roma, si-a aflat luni adversara din turul doi.

Simona Halep la Roma: Romanca schimba din nou staff-ul. Cea mai recenta decizie a sportivei in varsta de 24 de ani

Simona Halep la Roma. Dupa ce a avut cateva zile libere in urma eliminarii din primul tur al turneului de la Madrid, romanca Simona Halep revine pe zgura din capitala Italiei intr-un alt Master cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari. Ea va incepe saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA.

Clasament WTA: Simona Halep ramane pe 2, Irina Begu urca sase pozitii

WTA a actualizat oficial clasamentul mondial dupa puternicul turneu de la Madrid, iar Simona Halep, asa cum am anuntat deja, se mentine pe locul secund.

Clasamentul WTA inainte de Roma: Lupta stransa intre Halep si Sarapova, Begu continua ascensiunea

Clasamentul WTA, actualizat luni, pastreaza ordine mondiala de la varful tenisului feminin, cu Simona Halep si Maria Sarapova ducand o lupta stransa pentru pozitia a doua. O alta romanca, Irina Begu, continua sa urce in clasament.

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid. Simona Halep ramane numarul 2 mondial

Maria Sharapova a fost eliminata, vineri, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, rezultat care o mentine pe Simona Halep inca o saptamana pe locul 2 in clasamentul mondial.

Begu a urcat pe locul 31 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, dat publicitatii azi, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea mai buna clasare din intreaga sa cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )