Libnet.ro
UNICEF

20:00

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid. Simona Halep ramane numarul 2 mondial

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid. Simona Halep ramane numarul 2 mondial

Maria Sharapova a fost eliminata, vineri, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, rezultat care o mentine pe Simona Halep inca o saptamana pe locul 2 in clasamentul mondial. continuă pe Online Sport

Maria Sharapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi permis sa urce pe pozitia 2 WTA, ocupata acum de Simona Halep, informeaza Mediafax.

Simona Halep ramane locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova rateaza calificarea in finala Madrid Open

Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA, dupa ce Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa vineri de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, cu scorul de 6-2, 6-4, scrie Digi 24. Astfel, Sarapova.

Maria Sarapova, eliminata in semifinale la Madrid Open. Simona Halep va ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, ce i-ar fi.

Maria Sarapova e in semifinale la Madrid. Rusoaica, la o victorie distanta de locul doi, ocupat de Simona Halep

Maria Sarapova e prima tenismena care si-a asigurat un loc in semifinalele Madrid Open. Ea a trecut de Caroline Wozniacki in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3.

Maria Sharapova, prima semifinalista de la Madrid

Numarul 3 mondial Maria Sharapova s-a calificat, joi la pranz, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Madrid Open 2015: Maria Sarapova, eliminata in semifinale. Halep ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conationala ei Svetlana Kuznetova, locul 29 WTA, ratand calificarea in finala Madrid Open, transmite Mediafax.

Halep ramane pe 2 in lume, dupa ce Sarapova a fost zdrobita in semifinale, la Madrid. Cine a batut-o

Eliminata rapid la Madrid, in turul I, Simona Halep avea nevoie ca si ocupanta locului 3 WTA sa paraseasca turneul, inainte de finala, ceea ce s-a intamplat vineri.

Madrid 2015: Maria Sarapova, in semifinale. Meciul care ii poate lua locul 2 Simonei Halep

Maria Sarapova, cap de serie 3, s-a calificat in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid si a ajuns la doar un meci distanta de recuperarea locului 2 mondial, care de o saptamana este ocupat de Simona Halep.

Maria Sharapova la doua meciuri de revenirea pe locul 2 mondial

Jucatoarea Maria Sharapova si-a regasit forma optima la turneul de la Madrid, unde are de aparat titlul obtinut in 2014 dupa finala disputata impotriva Simonei Halep.

WTA Madrid: Maria Sharapova, cu emotii in sferturi

Maria Sharapova a avut nevoie de trei seturi pentru a se califica in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea din Rusia avand probleme cu Caroline Garcia, din Franta. A fost 6-2, 4-6, 7-5 pentru campioana en-titre de la Caja Magica, dupa o partida care a durat doua ore si 35 de minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )