Libnet.ro
UNICEF

21:00

Madrid 2015: Maria Sarapova, in semifinale. Meciul care ii poate lua locul 2 Simonei Halep

România Liberă România Liberă,
Madrid 2015: Maria Sarapova, in semifinale. Meciul care ii poate lua locul 2 Simonei Halep

Maria Sarapova, cap de serie 3, s-a calificat in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid si a ajuns la doar un meci distanta de recuperarea locului 2 mondial, care de o saptamana este ocupat de Simona Halep. continuă pe România Liberă

Maria Sarapova e in semifinale la Madrid. Rusoaica, la o victorie distanta de locul doi, ocupat de Simona Halep

Maria Sarapova e prima tenismena care si-a asigurat un loc in semifinalele Madrid Open. Ea a trecut de Caroline Wozniacki in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3.

Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open. Daca va castiga turneul va urca pe locul 2 WTA, in locul Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, detinatoarea trofeului, a acces in semifinalele Madrid Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, pe Caroline Wozniacki Danemarca), locul 5 WTA .

Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele turneului Madrid Open, dupa ce a invins-o joi pe Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, scrie.

Madrid 2015: Sarapova, la trei meciuri distanta de locul 2 mondial, ocupat de Halep

Maria Sarapova, campioana en-titre, s-a calificat in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid si a ajuns la doar 3 meciuri distanta de recuperarea locului 2 mondial, in prezent ocupat de Simona Halep.

Madrid 2015: Marius Copil intalneste un cap de serie. Cel mai important meci de dupa Australian Open

Madrid 2015. Marius Copil, 177 WTA, evolueaza, marti, in cel mai important meci al sau de dupa Australian Open. Romanul va juca in primul tur, pe tabloul principal al Mastersului 1000 de la Madrid.

Madrid 2015: A trecut de Halep, dar s-a oprit in turul 2. Cine a eliminat-o pe Cornet

Madrid 2015. Alize Cornet, 27 WTA, s-a oprit in turul al doilea, la Madrid, dupa ce, anterior, reusise surpriza turneului prin eliminarea Simonei Halep, cap de serie 2.

Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Andrea Petkovic: luni, ora 18.15

Madrid 2015. Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, pe Andrea Petkovic Germania), cap de serie 11.

Avancronica Liga Campionilor: Juventus - Real Madrid, duelul care poate schimba toate calculele

Liga Campionilor continua, marti, cu primul meci din semifinale, mult-asteptatul duel dintre Juventus si Real Madrid. Un meci cu o singura favorita, la prima vedere, a fost intotdeauna o adevarata provocare pentru spanioli.

Madrid 2015: Reactia Andreei Petkovic, dupa abandonul in fata Irinei Begu

Andrea Petkovic, cap de serie 11, a abandonat, la turneul Premier Mandatory de la Madrid, chiar inaintea meciului cu Irina Begu, 37 WTA. Jucatoarea germana a expicat care au fost motivele pentru care a luat aceasta decizie.

Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Petra Kvitova: joi, ora 18.00. Provocarea carierei pentru romanca

Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, joi, pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 4 si numarul 4 mondial, in sfereturile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )