Libnet.ro
UNICEF

07:00

Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open. Daca va castiga turneul va urca pe locul 2 WTA, in locul Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open. Daca va castiga turneul va urca pe locul 2 WTA, in locul Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, detinatoarea trofeului, a acces in semifinalele Madrid Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, pe Caroline Wozniacki Danemarca), locul 5 WTA . continuă pe Hotnews

Maria Sarapova s-a calificat in semifinalele Madrid Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 3 WTA, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele turneului Madrid Open, dupa ce a invins-o joi pe Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, scrie.

Maria Sarapova e in semifinale la Madrid. Rusoaica, la o victorie distanta de locul doi, ocupat de Simona Halep

Maria Sarapova e prima tenismena care si-a asigurat un loc in semifinalele Madrid Open. Ea a trecut de Caroline Wozniacki in trei seturi, scor 6-1, 3-6, 6-3.

Svetlana Kuznetova s-a calificat in semifinale la Madrid Open

Jucatoarea tenis Svetlana Kuznetova Rusia), pozitia 29 in ierarhia mondiala, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Madrid 2015: Maria Sarapova, in semifinale. Meciul care ii poate lua locul 2 Simonei Halep

Maria Sarapova, cap de serie 3, s-a calificat in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid si a ajuns la doar un meci distanta de recuperarea locului 2 mondial, care de o saptamana este ocupat de Simona Halep.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Madrid Open

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces intre cele mai bune opt jucatoare ale Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Barbora.

Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Madrid Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces fara sa evolueze in optimile de finala ale Madrid Open, beneficiind de retragerea sportivei germane Andreea Petkovic, locul 10 WTA si cap de serie numarul 11,.

Maria Sharapova, prima semifinalista de la Madrid

Numarul 3 mondial Maria Sharapova s-a calificat, joi la pranz, in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Dupa Irina Begu, si Florin Mergea s-a calificat in sferturile de finala ale Madrid Open

Florin Mergea s-a calificat in sferturi la dublu. El si indianul Bopanna au trecut ieri de francezii Nicolas Mahut si Edouard Roger-Vasselin 6-4, 4-6, 10-5.

Madrid Open: Irina Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala

Miercuri, tenismena romana Irina Camelia Begu a invins-o pe sportiva ceha Barbora Strycova, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Partida a durat o ora si 40 de minute si s-a inchei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )