Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Roma, si-a aflat luni adversara din turul doi. continuă pe Online Sport

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Simona Halep joaca si dublu la Roma

La fel ca si la Miami sau Stuttgart, Simona Halep va juca si in competitia de dublu a turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep va juca si in proba de dublu la turneul de la Roma, alaturi de italianca Francesca Schiavone

Simona Halep va juca si la dublu in turneul de la Roma, alaturi de italianca Francesca Schiavone, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Cele doua tenismene, care beneficeaza de un.

Simona Halep la Roma: romanca debuteaza marti in capitala Italiei

Simona Halep va juca marti la Roma, turneul de categorie Premier 5 dotat cu premii in valoare de peste 2 milioane de dolari.

Simona Halep: imi place totul aici, la Roma. Cum explica eliminarea de la Madrid

Simona Halep, locul 2 WTA, a spus inaintea primului sau meci de la Roma ca turneul Premier 5 din Capitala Italiei este locul in care ea a inceput sa joace la un nivel foarte ridicat.

Simona Halep va juca direct in turul doi la Roma, unde o va intalni pe castigatoare meciului disputat intre Varvara Lepchenko sau Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde in runda secunda urmeaza sa intalneasca invingatoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko si Alison.

Locul 2 WTA, disputat intens de Simona Halep si Maria Sarapova

Inainte de turneul de la Roma unde Simona Halep va intra direct in turul doi s-a actualizat clasamentul WTA. Romanca se afla pe locul doi, dar Maria Sarapova duce o lupta stransa pentru recuperarea lui. Pe de.

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

Simona Halep la Roma: Romanca schimba din nou staff-ul. Cea mai recenta decizie a sportivei in varsta de 24 de ani

Simona Halep la Roma. Dupa ce a avut cateva zile libere in urma eliminarii din primul tur al turneului de la Madrid, romanca Simona Halep revine pe zgura din capitala Italiei intr-un alt Master cu premii in valoare de 2,7 milioane de dolari. Ea va incepe saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )