Libnet.ro
UNICEF

20:00

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

B1 B1,
Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m. continuă pe B1

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Roma Masters: Grigor Dimitrov, in turul doi

Grigor Dimitrov cap de serie numarul zece) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Roma, jucatorul din Bulgaria invingandu-l pe Jerzy Janowicz, din Polonia, scor 6-3, 7-64).

Locul 2 WTA, disputat intens de Simona Halep si Maria Sarapova

Inainte de turneul de la Roma unde Simona Halep va intra direct in turul doi s-a actualizat clasamentul WTA. Romanca se afla pe locul doi, dar Maria Sarapova duce o lupta stransa pentru recuperarea lui. Pe de.

Simona Halep intra in turul 2 la Roma. Stie cu cine ar putea juca in primul meci

Simona Halep revine in circuit saptamana viitoare cu ocazia turneului de la Roma, unde jucatoarea noastra va incepe competitia direct in turul al doilea fiind cap de serie numarul 2.

Simona Halep si-a ales un nou fizioterapeut si va avea paza de corp la Roma

Inaintea debutului sau la turneul de la Roma, Simona Halep a operat o modificare in interiorul echipei sale.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii si ocupa locul 31

Simona Halep se mentine pe locul doi in ierarhia WTA, data publicitatii luni, in timp ce Irina-Camelia Begu a urcat sase pozitii, dupa ce a ajuns saptamana trecuta pana in sferturile de finala ale.

Simona Halep va juca direct in turul doi la Roma, unde o va intalni pe castigatoare meciului disputat intre Varvara Lepchenko sau Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde in runda secunda urmeaza sa intalneasca invingatoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko si Alison.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Simona Halep, inainte de primul meci de la Roma: Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi, e normal sa fiu acolo

In acesta saptamana va avea loc turneul Premier de la Roma, competitie unde Simona Halep va fi cap de serie numarul doi. Nu simt nicio presiune. Si anul trecut am fost pe locul doi. Am castigat multe meciuri anul acesta, e normal sa fiu acolo, a precizat Halep pentru site-ul oficial al competitiei italiene.

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )