Libnet.ro
UNICEF

21:30

Roma Masters: Grigor Dimitrov, in turul doi

Hotnews Hotnews,
 Roma Masters: Grigor Dimitrov, in turul doi

Grigor Dimitrov cap de serie numarul zece) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Roma, jucatorul din Bulgaria invingandu-l pe Jerzy Janowicz, din Polonia, scor 6-3, 7-64). continuă pe Hotnews

Turneul de la Roma: Simona Halep o va intalni in turul doi pe americanca Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, astfel ca in runda secunda o va intalni pe teren pe americanca Alison Riske, locul 45 WTA. imi place totul aici, la Roma, m.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Alison Riske in turul doi

Alison Riske locul 45 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului Premier de la Roma a invins-o pe Varvara Lepchenko), faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep cap de serie numarul doi).

Alexandra Dulgher a castigat turul doi al calificarilor in turneul de categorie Premier 5 de la Roma

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a invins-o in turul doi al calificarilorin turneul de categorie Premier 5 de la Roma, pe ucraineana Lesia Tsurenko, informeazawtatennis. com. Romanca s-a impus in doua ore si.

Simona Halep va juca direct in turul doi la Roma, unde o va intalni pe castigatoare meciului disputat intre Varvara Lepchenko sau Alison Riske

Simona Halep va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde in runda secunda urmeaza sa intalneasca invingatoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko si Alison.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Bordeaux

Tenismanul Victor Hanescu, locul 191 ATP, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului challenger de la Bordeaux, cu premii totale de 85. 000 de euro. Hanescu a trecut in runda inaugurala de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )