Libnet.ro
UNICEF

13:00

BEI trebuie sa genereze cel putin 500 mii locuri de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEI trebuie sa genereze cel putin 500 mii locuri de munca

Comisia pentru Control Bugetar a Parlamentului European a votat, ieri, un raport al europarlamentarului PDL Marian-Jean Marinescu privind activitatea Bancii Europene de Investitii BEI), care cerea bancii sa se asigure ca isi indeplineste obiectivul de a genera locuri de munca pentru cel putin jumatate de milion de europeni in 2014, conform unui comunicat trimis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Caderi masive de zapada in Japonia: cel putin 12 morti.

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, iar sute de mii de familii au ramas fara curent electric in urma caderilor masive de zapada ce s-au abatut in ultimele 48 de ore asupra capitalei nipone Tokyo si a unor regiuni din estul arhipelagului nipon, provocand perturbari majore in traficul aerian si cel terestru, informeaza duminica Reuters, citata de Agerpres. Stratul de zapada a ajuns sa masoare la Tokyo 27 de centimetri 10,6 inci) in urma ninsorii abundente, la egalitate cu furtunile de .

Un roman este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. isi aborda victimele sub pretextul ca s-a ratacit

Un roman de 31 de ani a fost arestat in Canada si este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. Stefan Eduard Georgescu isi alegea victimele in mod aleatoriu si le aborda sub pretextul ca s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )