Libnet.ro
UNICEF

08:00

Beijing: Trei persoane au murit si mai multi turisti au fost raniti dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen (VIDEO)

B1 B1,
Beijing: Trei persoane au murit si mai multi turisti au fost raniti dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen (VIDEO)

O masina a lovit, luni, multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing, incidentul ducand la moartea a trei persoane si ranirea mai multor turisti, relateaza Reuters. Potrivit politiei locale, masina a. continuă pe B1

Beijing: Trei persoane au murit si mai multi turisti au fost raniti dupa ce o masina a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen

O masina a lovit, luni, multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing, incidentul ducand la moartea a trei persoane si ranirea mai multor turisti, relateaza Reuters. Potrivit politiei locale, masina.

Targu Mures: Trei persoane au fost arestate pentru ca au vandut etnobotanice

Trei persoane acuzate ca au vandut etnobotanice au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, in urma unor perchezitii care au vizat destructurare unui grup infractional specializat in trafic de droguri. in.

Presedintele Basescu a decorat mai multi militari de Ziua Armatei.

Presedintele Traian Basescu, a semnat, luni, decretul de decorare pentru mai multi generali, colonei, plutonieri si maistri cu prilejul Zilei Armatei Romaniei. Astfel, in semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile si inaltul profesionalism dovedite in executarea misiunilor incredintate, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Serviciul Credincios - in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, generalului-maior Alexandru Ion, Ordinul Meritul Sanitar - in grad de .

Repartitoarele de la calorifere DUBLEAZA factura. Tot mai multi romani renunta la aparate

De la an la an, tot mai multi romani renunta la repartitoarele de caldura, dupa ce s-au trezit ca platesc facturi mai mari cu cel putin 50% fata de locatarii care nu si-au montat astfel de aparate in.

Un vehicul a intrat in multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing. Trei morti si turisti raniti

Un vehicul a lovit luni multimea stransa in Piata Tiananmen din Beijing , a anuntat agentia de stiri China Noua, in timp ce imagini postate pe internet arata o masina in flacari chiar inainte de intrarea in Orasul Interzis. Mai multi turisti au fost raniti.

Suspiciuni de atac terorist in Beijing. Un vehicul a intrat in multime in piata Tiananmen. Trei oameni au murit

Un vehicul a intrat luni in multimea adunata in Piata Tiananmen din Beijing, provocand moartea a trei persoane, a anuntat agentia China Noua, in timp ce imaginile publicate pe Internet aratau o masina in flacari, chiar inainte de intrarea in Orasul Interzis, relateaza AFP.

Omar Hayssam, adus in fata instantei. Alte trei persoane, trimise in judecata in acest dosar

Omar Hayssam este adus astazi, din nou, in fata Instantei. De aceasta data, sirianul este judecat, la Curtea de Apel, pe latura civila in dosarul Foresta Nehoiu, in care a fost condamnat la 3 ani de inchisoare.

Dragostea pe Internet. Tot mai multi oameni isi gasesc jumatatea stand in fata calculatorului.

Faptul ca stam tot mai mult in fata calculatorului ne shimba si modul in care ne cunoastem jumatatea. Adio plimbari romantice in parc ori sub clar de luna. Acum e sufficient un schimb de mesaje pe net si deja s-ar putea auzi clopotele de nunta. Davada e o statistica prezentata de Mediafax, potrivit careia o persoana din zece foloseste site-uri si aplicatii matrimoniale pentru a-si gasi un partener de viata, numarul celor care isi cauta dragostea pe internet crescand in ultimii ani.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )