Libnet.ro
UNICEF

01:06

Belgia a inclus Romania in zona rosie. Testul pentru coronavirus si autoizolarea, obligatorii

B1 B1,
Belgia a inclus Romania in zona rosie. Testul pentru coronavirus si autoizolarea, obligatorii

Ministerul de Externe a anuntat ca autoritatile belgiene au revizuit conditiile de acces pe teritoriul lor pentru persoanele care vin din Romania. Tara noastra a fost plasata in intregime in zona rosie. continuă pe B1

Belgia a incadrat Romania in zona rosie. Ce vor fi obligate sa faca persoanele care intra in aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca autoritatile din Belgia au incadrat intreg teritoriul Romaniei in zona rosie, astfel ca persoanele care ajung in Regatul Belgiei din orice zona a tarii noastre sunt obligate sa intre in autoizolare si sa faca un test PCR pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus.

MAE: Belgia incadreaza Romania in zona rosie si impune autoizolarea si test molecular PCR

Autoritatile belgiene au incadrat intreg teritoriul Romaniei in zona rosie. Astfel, toate persoanele care sosesc in Regatul Belgiei din orice regiune a Romaniei trebuie sa intre in autoizolare si sa efectueze un test molecular PCR pentru depistarea infectiei cu COVID-19, dupa sosirea in aceasta tara.

Romania, inclusa in zona rosie de inca o tara. Adio, vacante acolo!

De miercuri, intreg teritoriul Romaniei a fost incadrat in zona rosie de catre Regatul Belgiei, anunta Ministerul Afacerilor Externe. Asta inseamna ca toti romanii care merg in Belgia au obligatia sa faca un test pentru depistarea COVID-19 la intrarea in tara si sa intre in autoizolare, dupa ce Regatul Belgiei a incadrat Romania in zona rosie de COVID-19.

UPDATE Focar de COVID-19 in Bucuresti. Peste 100 de muncitori ar fi izolati, dupa ce 32 dintre ei au primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19 (VIDEO)

UPDATE 18:40Comitetul National pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit la Prefectura Capitalei pentru a stabili ce se intampla mai departe cu muncitorii straini luati de pe santierul din Sectorul 4.

De ce in Romania se fac mai putine teste COVID decat in multe tari din Europa? Marturie din cealalta linie intai: oamenii care prelucreaza testele pentru coronavirus

22 de tari europene fac mai multe teste COVID decat Romania, raportat la numarul de locuitori. in fata Romaniei in acest clasament se afla tari precum Germania, Marea Britanie, Franta, Italia sau Spania, dar si Lituania, Estonia, Letonia sau Cipru. De ce Romania se afla in jumatatea de jos a capacitatii de testare pentru COVID, pe continent? Chiar daca la inceput s-a vorbit insistent despre numarul insuficient de teste cumparate de autoritati, nu acesta este adevaratul motiv, spun oamenii din cealalta linie intai - specialistii din laboratoarele medicale care prelucreaza teste COVID. in schimb, in Romania nu sunt folositi toti specialistii care ar putea prelucra teste COVID din varii motive, iar un specialist de laborator - biolog, biochimist sau chimist - primeste doar jumatate din salariul colegului sau medic de laborator, care face aceeasi analiza pentru COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )