Libnet.ro
UNICEF

20:00

Belgia: Protest la bordul unui avion, fata de expulzarea unui imigrant ilegal din Camerun

România Liberă România Liberă,
Belgia: Protest la bordul unui avion, fata de expulzarea unui imigrant ilegal din Camerun

Sase pasageri au fost dati jos de la bordul unui avion, in Belgia, dupa ce au protestat fata de expulzarea unui imigrant clandestin camerunez. continuă pe România Liberă

Sute de persoane, evacuate de la bordul unui feribot care a luat foc in Oceanul Atlantic

Sute de persoane au fost evacuate, miercuri, de la bordul unui feribot care a luat foc in Oceanul Atlantic, in largul insulei americane Puerto Rico, informeaza USA Today, preluata de Mediafax. Feribotul Caribbean Fantasy, care transporta sute de pasageri si masini, a luat foc in Oceanul Atlantic, la peste 15 kilometri nord de Puerto Rico.

Spectacol la inaltime. Pasagerii unui avion au putut vedea o furtuna de deasupra norilor (VIDEO)

Furtuna vazuta de la inaltime. Pasagerii unui avion au putut vedea mai multe descarcari electrice in timp ce se aflau deasupra norilor. Unul dintre ei a filmat fenomenul si a postat clipul pe.

Incident la un show aviatic din Anglia: Pilotul unui avion de epoca a cazut in estuarul Tamisei (FOTO)

Momente de panica la un spectacol aviatic din sud-estul Marii Britanii, dupa ce pilotul unui avion de epoca de mici dimensiuni a pierdut controlul asupra aparatului sau si a cazut in estuarul Tamisei,.

FOTO + VIDEO: Aterizare de urgenta a unui avion al companiei Qatar Airways, dupa ce unul dintre motoare a luat foc

Un avion al companiei Qatar Airways a aterizat de urgenta, joi dupa-amiaza, pe pista Aeroportului International Ataturk din Istanbul, dupa ce unul dintre motoare a izbucnit in flacari, la scurt timp dupa decolare.

Aterizare de urgenta pe aeroportul Ataturk din Istanbul! Motorul unui avion al Qatar Airways, cuprins de flacari (VIDEO)

Un avion al Qatar Airways a aterizat de urgenta pe aeroportul Ataturk dupa ce unul dintre motoarele sale a fost cuprins de flacari, potrivit independent. co. uk. Radarele au aratat ca aeronava se afla deasupra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )