Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO + VIDEO: Aterizare de urgenta a unui avion al companiei Qatar Airways, dupa ce unul dintre motoare a luat foc

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Aterizare de urgenta a unui avion al companiei Qatar Airways, dupa ce unul dintre motoare a luat foc

Un avion al companiei Qatar Airways a aterizat de urgenta, joi dupa-amiaza, pe pista Aeroportului International Ataturk din Istanbul, dupa ce unul dintre motoare a izbucnit in flacari, la scurt timp dupa decolare. continuă pe România Liberă

Aterizare de urgenta pe aeroportul Ataturk din Istanbul! Motorul unui avion al Qatar Airways, cuprins de flacari (VIDEO)

Un avion al Qatar Airways a aterizat de urgenta pe aeroportul Ataturk dupa ce unul dintre motoarele sale a fost cuprins de flacari, potrivit independent. co. uk. Radarele au aratat ca aeronava se afla deasupra.

Incident la un show aviatic din Anglia: Pilotul unui avion de epoca a cazut in estuarul Tamisei (FOTO)

Momente de panica la un spectacol aviatic din sud-estul Marii Britanii, dupa ce pilotul unui avion de epoca de mici dimensiuni a pierdut controlul asupra aparatului sau si a cazut in estuarul Tamisei,.

Spectacol la inaltime. Pasagerii unui avion au putut vedea o furtuna de deasupra norilor (VIDEO)

Furtuna vazuta de la inaltime. Pasagerii unui avion au putut vedea mai multe descarcari electrice in timp ce se aflau deasupra norilor. Unul dintre ei a filmat fenomenul si a postat clipul pe.

Belgia: Protest la bordul unui avion, fata de expulzarea unui imigrant ilegal din Camerun

Sase pasageri au fost dati jos de la bordul unui avion, in Belgia, dupa ce au protestat fata de expulzarea unui imigrant clandestin camerunez.

FOTO + VIDEO. SUA: 82.000 de persoane din California, evacuate din cauza unui incendiu de padure

000 de persoane au fost evacuate, din mai multe orase din statul american California, din cauza unui incendiu de padure care a izbucnit marti, potrivit purtatoarei de cuvant a Departamentului padurilor din acest stat, Lynne Tolmachoff.

VIDEO Primele imagini din avion cu autostrada Transilvania A3 in constructie de la Targu Mures spre Campia Turzii

Primele imagini filmate din avion cu o parte din santierul autostrazii A3 Transilvania, dintre Targu Mures si Campia Turzii, au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura API). Filmarea in premiera pe aceastaportiune a autostrazii surprinde santierul in stadiu incipient pe doua loturi din cele cinci ale drumului de mare viteza proiectat intre Targu Mures si Campia Turzii, localitate de unde ar urma sa continue cu autostrada deja construita de Bechtel pana langa Cluj-Napoca.

FOTO + VIDEO. Sectii de politie vizate de atacuri cu bomba, in sudul Turciei. Cel putin sase persoane au murit si peste 160 au fost ranite, in cele doua explozii

O masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, din apropierea granitei cu Iranul, a anuntat agentia de stiri Dogan, preluata de Reuters, potrivit Agerpres.

FOTO + VIDEO. Atentat cu masina-capcana in estul Turciei. Cel putin trei persoane au murit si 40 au fost ranite

O masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, din apropierea granitei cu Iranul, a anuntat agentia de stiri Dogan, preluata de Reuters, potrivit Agerpres.

Incendiu devastator in California! Mii de oameni, evacuati din calea flacarilor (FOTO, VIDEO)

Peste 4000 de persoane au fugit din calea unui incendiu violent din nordul statului California, numit Focul Clayton. A fost necesara evacuarea locuitorilor din doua orase, Lower Lake si Clearlake,.

FOTO+VIDEO. Romania, in pericol in caz de cutremur puternic. 75% din locuitorii tarii ar fi afectati

In cazul unui cutremur puternic in Romania, trei sferturi dintre locuitorii tarii ar fi afectati, infrastructura fiind in multe zone una critica , iar dotarile cu echipamente pentru misiuni de salvare-cautare in caz de cutremur fiind slabe sau absente, se arata in proiectul de consolidare a IGSU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )