Libnet.ro
UNICEF

00:08

FOTO + VIDEO. Sectii de politie vizate de atacuri cu bomba, in sudul Turciei. Cel putin sase persoane au murit si peste 160 au fost ranite, in cele doua explozii

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Sectii de politie vizate de atacuri cu bomba, in sudul Turciei. Cel putin sase persoane au murit si peste 160 au fost ranite, in cele doua explozii

O masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, din apropierea granitei cu Iranul, a anuntat agentia de stiri Dogan, preluata de Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO: Noua explozie in sudul Turciei. Bilantul victimelor: trei morti si peste 120 de raniti

Trei persoane au murit si peste 50 au fost ranite, joi dimineata, dupa ce o explozie a avut loc la o sectie de politie din localitatea Elazig, situata in sud-estul predominant kurd al Turciei.

FOTO + VIDEO: Revolte in orasul american Milwaukee, dupa ce un barbat inarmat a fost impuscat de politie

Numeroase persoane au protestat, duminica noaptea, intr-un cartier din Milwaukee, dupa ce un suspect inarmat a fost impuscat de un agent de politie.

FOTO + VIDEO. Atentat cu masina-capcana in estul Turciei. Cel putin trei persoane au murit si 40 au fost ranite

O masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, din apropierea granitei cu Iranul, a anuntat agentia de stiri Dogan, preluata de Reuters, potrivit Agerpres.

Adele s-a fotografiat si filmat fara machiaj: Artista explica astfel motivul anularii unor concerte (FOTO, VIDEO)

Cantareata Adela a incarcat pe contul personal de Instagram mai multe forografii si un clip video in care apare fara machiaj. Prin acestea, artista vrea sa arate fanilor cum e ea naturala.

Google a lansat serviciul de mesagerie video Duo. Ce facilitati ofera aplicatia (FOTO, VIDEO)

Google a lansat aplicatia de mesagerie video Duo pentru a concura cu FaceTime al grupului Apple, Skype al Microsoft sau Messenger de la Facebook, potrivit BBC News. Cei de la Google sustin ca noul serviciu ofera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )