Libnet.ro
UNICEF

20:00

De ce bem mai mult in izolare: O sa ies din pandemie fie MasterChef, fie alcoolic

Adevărul Adevărul,
De ce bem mai mult in izolare: O sa ies din pandemie fie MasterChef, fie alcoolic

Izolati in case fara prea multe lucruri de facut, oamenii s-au refugiat in alcool pentru a face fata straniei realitati in care ne aflam, potrivit rapoartelor de vanzari in prima luna de carantina. continuă pe Adevărul

Bugetarii din institutii castiga mai mult decat angajatii din multinationale. Care este salariul mediu net la stat

Un functionar public castiga mai mult decat angajatii din multinationale, cu 56% mai mult decat salariul mediu pe economie, arata calculele ZF, potrivit carora Guvernul cheltuie cu salariile celor 1,25 de milioane de bugetari 42% din veniturile bugetului general consolidat.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Mai mult de jumatate din hotelieri au ieftinit cazarea sau au oferit pachete speciale

In speranta ca vor atrage cat mai multi turisti, dupa ridicarea completa a restrictiilor, mai mult de jumatate dintre hotelieri au redus preturile pentru cazare sau au oferit pachete speciale, se arata intr-un studiu realizat de o platforma de rezervari a spatiilor de cazare.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE La nivel european, s-a inregistrat cea mai severa scadere din 2009 incoace

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a economiei dintre tarile Uniunii Europene, in primul trimestru din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistica Eurostat). Aceasta crestere a avut loc in conditiile in care la nivelul UE s-a inregistrat o scadere economica de 2,6%, fiind cea mai mare scadere din trimestrul trei 2009 incoace.

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )