Libnet.ro
UNICEF

14:00

Berbeceanu va fi eliberat din arest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Berbeceanu va fi eliberat din arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi eliberat din arest, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi eliberat din arest

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, va fi eliberat din arest, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, ca poate fi cercetat in libertate in dosarul in care est acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, anunta Mediafax.

VIDEO Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost eliberat din arest

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost eliberat din arest, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, ca poate fi cercetat in libertate in dosarul in care est acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, anunta Mediafax.

Berbeceanu va fi eliberat din arest

Update 15:18 Traian Berbeceanu a declarat, la iesirea din arest, ca este convins ca se va dovedi nevinovatia sa.

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, va fi eliberat.

Comisarul Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii pentru Combaterea Crimei Organizate BCCO) Alba, va fi eliberat din arest, a decis, marti, Inalta Curte. Citeste si: Comisarului Traian Berbeceanu i s-a facut rau in sala de judecata Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat ca fostul sef al BCCO Alba poate fi judecat in libertate, cu interdictia de a parasi tara. Citeste si: CSM apara reputatia procurorului care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu Comisarul Berbeceanu .

Fostul sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu va fi eliberat din inchisoare

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba comisarul Traian Berbeceanu va fi eliberat din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme au decis ca acesta poate fi cercetat in.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest. Decizia instantei este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti recursul comisarului sef Traian Berbeceanu si a dispus eliberarea politistului din arest preventiv. Solutia instantei este definitiva.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din inchisoare.Am incredere in justitie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, a fost eliberat din inchisoare. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva .

Traian Berbeceanu, la iesirea din arest: Am incredere in justitie si in ministrul nostru

TraianBerbeceanu a declarat, marti, la iesirea din sediul Politiei Capitalei, ca are incrdere in justitie si in ministrul Justitiei. Am incredere in justitie si in ministrul nostru. Sunt.

Traian Berbeceanu, la iesirea din arest: Am incredere in justitie si in ministrul nostru (VIDEO)

TraianBerbeceanu a declarat, marti, la iesirea din sediul Politiei Capitalei, ca are incrdere in justitie si in ministrul Justitiei. Am incredere in justitie si in ministrul nostru. Sunt nevinovat.

VIDEO Fostul deputat Mihail Boldea a fost eliberat din inchisoare

Fostul deputat Mihail Boldea, judecat pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro si arestat in martie 2012, a fost pus in libertate, in noaptea de vineri spre sambata el fiind eliberat din Penitenciarul Galati. Mihail Boldea a parasit Penitenciarul Galati la ora 23. 55, a precizat purtatorul de cuvant al unitatii de detentie, Simona Costache. Fostul deputat Mihail Boldea a fost pus in libertate in urma unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a respins un recurs al procurorilor DIICOT formulat la o decizie a Curtii de Apel Iasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )