Libnet.ro
UNICEF

06:00

BERD, 200 milioane dolari pentru OMV Petrom Kazahstan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD, 200 milioane dolari pentru OMV Petrom Kazahstan

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut de pana la 200 milioane dolari catre Kom Munai, divizia din Kazahstan a grupului OMV Petrom, pentru cheltuieli de capital si refinantarea unor imprumuturi, potrivit unui comunicat publicat astazi de banca. continuă pe Ziarul Bursa

Gazprom trebuie sa plateasca taxe de aproape 800 de milioane de dolari pentru livrari neplatite de Ucraina

Gazprom trebuie sa plateasca taxe de export in valoare de aproape 800 de milioane de dolari pentru livrari care nu au fost achitate de Ucraina. Grupul a cerut guvernului rus sa ajute la rezolvarea problemei .

Investitie de 511 milioane dolari a Ford Otosan in Turcia, pentru Transit Courier si Tourneo Courier

Ford Otosan, companie mixta formata de Ford Motor Company si Koc Holding, a inceput oficial productia modelelor Transit Courier de marfa) si Tourneo Courier de persoane) intr-o uzina complet noua, Yenikoy, Turcia, in urma unor investitii de 511 milioane dolari. Constructia uzinei a durat 16 luni, a anuntat Ford.

Ucraina cere Rusiei un miliard de dolari pentru gazul ramas in Crimeea

Ucraina cere Rusiei sa-i plateasca un miliard de dolari pentru cele doua miliarde de metri cubi de gaz natural stocat in Crimeea, intr-un depozit al companiei Chernomorneftegaz, a declarat premierul Arseni Iateniuk, anunta RIA Novosti.

MFE, 40 milioane euro pentru IMM-uri si absolven and ti

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, lanseaza schema de minimis prin care firmele vor primi subven and tii pentru angajarea tinerilor absolventi, circa 40 milioane euro urmand a fi folositi pentru angajarea absolventilor si pentru intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )