Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gazprom trebuie sa plateasca taxe de aproape 800 de milioane de dolari pentru livrari neplatite de Ucraina

B1 B1,
Gazprom trebuie sa plateasca taxe de aproape 800 de milioane de dolari pentru livrari neplatite de Ucraina

Gazprom trebuie sa plateasca taxe de export in valoare de aproape 800 de milioane de dolari pentru livrari care nu au fost achitate de Ucraina. Grupul a cerut guvernului rus sa ajute la rezolvarea problemei . continuă pe B1

A 10-a Liga a Campionilor a costat-o pe Real aproape 800 de milioane de euro. Pe ce jucatori a dat banii Perez

Florentino Perez 67 de ani), presedintele Realului, e in sfarsit fericit. La Decima, a 10-a Liga a Campionilor din palmares, a fost castigata dupa o pauza de 12 ani de la ultimul trofeu. in opt ani din aceasta perioada, Perez s-a aflat in fruntea clubului blanco si a pompat sume uriase pentru indeplinirea acestui vis.

Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice au emis certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, intr-o licitatie la care costurile de finantare au continuat sa scada, randamentul mediu obtinut fiind de 2,49% pe an, fata de 2,94% pe an la precedenta operatiune pentru titluri cu maturitate similara .

Investitie de 511 milioane dolari a Ford Otosan in Turcia, pentru Transit Courier si Tourneo Courier

Ford Otosan, companie mixta formata de Ford Motor Company si Koc Holding, a inceput oficial productia modelelor Transit Courier de marfa) si Tourneo Courier de persoane) intr-o uzina complet noua, Yenikoy, Turcia, in urma unor investitii de 511 milioane dolari. Constructia uzinei a durat 16 luni, a anuntat Ford.

Lichiditate de aproape 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 9 milioane lei 2 milioane euro).

Polymetal cumpara un proiect din Kazahstan pe 618,5 milioane dolari

Polymetal International Plc, producator de aur si argint detinut partial de miliardarul rus Alexander Nesis, a decis sa achizitioneze proiectul Kyzyl din nord-estul Kazahstanului, pentru 618,5 milioane de dolari, tranzactie prin care isi va majora rezervele cu 50%.

Vanzarile Allview au crescut la aproape 30 milioane euro

Producatorul de tablete si telefoane Visual Fan Brasov estimeaza pentru acest an o crestere cu doua cifre a afacerilor, de la aproximativ 30 milioane de euro in 2013, pe fondul mentinerii cererii de terminale pe piata locala, a declarat directorul de operatiuni al firmei, Dorin Gaman.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )