Libnet.ro
UNICEF

06:00

Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

România Liberă România Liberă,
Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice au emis certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, intr-o licitatie la care costurile de finantare au continuat sa scada, randamentul mediu obtinut fiind de 2,49% pe an, fata de 2,94% pe an la precedenta operatiune pentru titluri cu maturitate similara . continuă pe România Liberă

MFP a atras 820 milioane lei printr-o licitatie de certificate de trezorerie cu discont

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 820 de milioane de lei de la noua banci, printr-o licitatie cu certificate de trezorerie cu discont, informeaza un comunicat al Bancii Nationale a Romaniei.

Finantele au atras 75 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 75 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, intr-o licitatie suplimentara la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul vizat, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

APIA a efectuat catre agricultori plati de peste 62 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat catre agricultori, in data de 23 mai, plati de peste 62 milioane lei, informeaza un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Lichiditate de aproape 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 9 milioane lei 2 milioane euro).

Donatii de peste sase milioane lei primite de partide si de candidatii independenti

Candidatii la alegerile europarlamentare de duminica au primit, pana la data de 22 mai, donatii 6,115 milioane lei, din care 5,794 pentru partide, iar diferenta pentru candidatii independenti, anunta Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Lichiditate de aproximativ 25 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 25 milioane lei 5 milioane euro).

O borseta continand 1.800 de lei a fost restituita proprietarului dupa ce a fost uitata pe terasa unui bar din Hunedoara

Doi barbati din comuna hunedoreana Baia de Cris au gasit o borseta continand 1. 800 de lei si au predat-o Politiei, autoritatile restituind-o in cele din urma proprietarului. Borseta care continea nu doar.

Capitalul ArcelorMittal Iasi a fost majorat cu 81,5 milioane lei, la 88 milioane lei

Capitalul social al producatorului de tevi ArcelorMittal Tubular Products Iasi TPRO) a fost majorat cu 81,5 milioane de lei, de la 6,5 milioane de lei la 88 milioane de lei, prin subscrierea actionarului majoritar si a unor persoane fizice.

Pierderile Omniasig VIG au insumat 626,5 milioane lei in ultimii trei ani

Omniasig Vienna Insurance Group a incheiat anul trecut cu pierderi de 217,04 milioane de lei, in scadere cu 4,9% fata de 2012, iar afacerile au coborat cu 14,2%, la 881,1 milioane de lei, potrivit datelor asiguratorului, citate de Mediafax.

APIA, aproape 30 milioane lei pentru crescatorii de ovine si caprine

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a platit ieri 29. 972,17 lei ca ajutor pentru 15. 165 producatori de lapte si carne de ovine/caprine din zonele defavorizate, pentru anul de cerere 2013, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )