Libnet.ro
UNICEF

08:00

Donatii de peste sase milioane lei primite de partide si de candidatii independenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donatii de peste sase milioane lei primite de partide si de candidatii independenti

Candidatii la alegerile europarlamentare de duminica au primit, pana la data de 22 mai, donatii 6,115 milioane lei, din care 5,794 pentru partide, iar diferenta pentru candidatii independenti, anunta Autoritatea Electorala Permanenta AEP). continuă pe Ziarul Bursa

Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Operatorii economici cu patrimoniu/capital integral sau majoritar de stat aflati in subordinea Ministerului Transporturilor MT) au inregistrat, anul trecut, pierderi totale de 558,195 milioane lei, se arata in proiectul de raport pe 2013 privind activitatea regiilor autonome si a societatilor comerciale la care statul detine o participatie majoritara sau integrala, subordonate MT.

BERD a subscris 112,5 milioane lei in emisiunea de obligatiuni a Raiffeisen

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a subscris 112,5 milioane lei in emisiunea de obligatiuni negarantate in valoare de 500 de milioane de lei efectuata de Raiffeisen Bank Romania in aceasta luna, a anuntat astazi institutia financiara, potrivit surselor din presa.

Finantele au atras 75 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 75 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, intr-o licitatie suplimentara la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul vizat, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 25 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 25 milioane lei 5 milioane euro).

MFP a atras 500 milioane lei din titluri cu maturitate in aprilie 2020

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 500 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, pentru care a obtinut un cost mediu de finantare de 4,29% pe an, cu aproape 1 punct procentual mai mic decat cel de la licitatia precedenta din decembrie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

MFP a atras 60 milioane lei printr-o licitatie secundara de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 60 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, in cadrul unei licitatii suplimentare la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit.

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 4 milioane euro).

MFP a atras 400 milioane lei prin vanzarea de titluri cu scadenta in aprilie 2023

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, pentru care a obtinut un randament mediu de 4,78% pe an, mai redus fata de cel rezultat la licitatia anterioara pentru titlurile din aceasta emisiune.

Nestle a investit peste 10 milioane de euro in fabrica de la Timisoara, de la preluarea Joe din urma cu 14 ani

Nestle, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din lume, a investit in Romania peste 10 milioane de euro in dezvoltarea fabricii din Timisoara, de la preluarea Joe din anul 2001, suma care nu include si valoarea de achizitie a facilitatii din.

Aproape sase milioane de romani folosesc zilnic Internetul

Peste 5,9 milioane de romani - 61,6% - folosesc zilnic Internetul, se arata in cel mai recent Studiu de Audienta si Trafic de Internet SATI), realizat de Biroul Roman de Audit Transmedia BRAT). in plus, tendinta este de crestere sustinuta, se mai arata in cercetare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )