Libnet.ro
UNICEF

22:30

APIA, aproape 30 milioane lei pentru crescatorii de ovine si caprine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
APIA, aproape 30 milioane lei pentru crescatorii de ovine si caprine

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a platit ieri 29. 972,17 lei ca ajutor pentru 15. 165 producatori de lapte si carne de ovine/caprine din zonele defavorizate, pentru anul de cerere 2013, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Vanzarile Allview au crescut la aproape 30 milioane euro

Producatorul de tablete si telefoane Visual Fan Brasov estimeaza pentru acest an o crestere cu doua cifre a afacerilor, de la aproximativ 30 milioane de euro in 2013, pe fondul mentinerii cererii de terminale pe piata locala, a declarat directorul de operatiuni al firmei, Dorin Gaman.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de aproape 3 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada mai 12 - 16 mai, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 400 de lei, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Bugetul Ministerului Culturii, suplimentat cu 3,1 milioane de lei pentru a sustine TIFF, Astra Film si Festivalul de Teatru Sibiu

Guvernul a suplimentat bugetul MinisteruluiCulturii cu 3,1 milioane de lei pentru a se putea sustine astfel Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Festivalul International de Film Transilvania TIFF).

Scandalul Kiat: de ce a fost rezilitat contractul de 280 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din Cluj

Consiliul Judetean Cluj a reziliat, luni, contractul de 280 de milione de lei pentru modernizarea drumurilor judetene pe motiv de neindeplinire a clauzelor contractuale. Asocierea SC Kiat Group Construct SRL, SC Tehnic Asist SRL, SC Damar Consult SRL a trimis astazi un comunicat de presa in care acuza Consiliul Judetean de dezinformare.

MFP a atras 500 milioane lei din titluri cu maturitate in aprilie 2020

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 500 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, pentru care a obtinut un cost mediu de finantare de 4,29% pe an, cu aproape 1 punct procentual mai mic decat cel de la licitatia precedenta din decembrie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

BERD a subscris 112,5 milioane lei in emisiunea de obligatiuni a Raiffeisen

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a subscris 112,5 milioane lei in emisiunea de obligatiuni negarantate in valoare de 500 de milioane de lei efectuata de Raiffeisen Bank Romania in aceasta luna, a anuntat astazi institutia financiara, potrivit surselor din presa.

Donatii de peste sase milioane lei primite de partide si de candidatii independenti

Candidatii la alegerile europarlamentare de duminica au primit, pana la data de 22 mai, donatii 6,115 milioane lei, din care 5,794 pentru partide, iar diferenta pentru candidatii independenti, anunta Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

MFP a atras 400 milioane lei prin vanzarea de titluri cu scadenta in aprilie 2023

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, pentru care a obtinut un randament mediu de 4,78% pe an, mai redus fata de cel rezultat la licitatia anterioara pentru titlurile din aceasta emisiune.

Finantele au atras 75 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 75 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, intr-o licitatie suplimentara la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul vizat, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 25 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 25 milioane lei 5 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )