Libnet.ro
UNICEF

12:00

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de aproape 3 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectia Muncii a aplicat amenzi de aproape 3 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada mai 12 - 16 mai, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 400 de lei, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a atras 500 milioane lei din titluri cu maturitate in aprilie 2020

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 500 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2020, pentru care a obtinut un cost mediu de finantare de 4,29% pe an, cu aproape 1 punct procentual mai mic decat cel de la licitatia precedenta din decembrie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

BERD a subscris 112,5 milioane lei in emisiunea de obligatiuni a Raiffeisen

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a subscris 112,5 milioane lei in emisiunea de obligatiuni negarantate in valoare de 500 de milioane de lei efectuata de Raiffeisen Bank Romania in aceasta luna, a anuntat astazi institutia financiara, potrivit surselor din presa.

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 4 milioane euro).

Companiile si regiile de stat din MT, pierderi de peste 558 milioane lei

Operatorii economici cu patrimoniu/capital integral sau majoritar de stat aflati in subordinea Ministerului Transporturilor MT) au inregistrat, anul trecut, pierderi totale de 558,195 milioane lei, se arata in proiectul de raport pe 2013 privind activitatea regiilor autonome si a societatilor comerciale la care statul detine o participatie majoritara sau integrala, subordonate MT.

MFP a atras 60 milioane lei printr-o licitatie secundara de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 60 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, in cadrul unei licitatii suplimentare la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit.

MFP a atras 400 milioane lei prin vanzarea de titluri cu scadenta in aprilie 2023

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 400 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in aprilie 2023, pentru care a obtinut un randament mediu de 4,78% pe an, mai redus fata de cel rezultat la licitatia anterioara pentru titlurile din aceasta emisiune.

Lichiditate de aproape 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13. 874,4 lei 2. 784,73 euro).

ArcelorMittal Iasi si-a majorat capitalul cu 81,5 milioane lei, la 88 milioane lei

Consiliul de Administratie al producatorului de tevi ArcelorMittal Tubular Products Iasi TPRO) a aprobat majorarea cu 81,5 milioane de lei a capitalului social al societatii, de la 6,5 milioane de lei la 88 milioane de lei, prin subscrierea actionarului majoritar si a unor persoane fizice, informeaza un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Fiscul a esalonat la plata 118 de agenti economici din Vrancea pentru datorii de peste 30 de milioane de lei

La data de 30 aprilie 2014, agentii economici aveau obligatii fiscale neachitate catre stat in suma de 30,17 milioane lei.

Radu Palagheanu a vandut actiuni Banca Transilvania de 1,2 milioane lei

Radu Palagheanu, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania TLV), a vandut, luni, 650. 000 de actiuni TLV, incasand 1,2 milioane de lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )