Libnet.ro
UNICEF

10:30

A 10-a Liga a Campionilor a costat-o pe Real aproape 800 de milioane de euro. Pe ce jucatori a dat banii Perez

Adevărul Adevărul,
A 10-a Liga a Campionilor a costat-o pe Real aproape 800 de milioane de euro. Pe ce jucatori a dat banii Perez

Florentino Perez 67 de ani), presedintele Realului, e in sfarsit fericit. La Decima, a 10-a Liga a Campionilor din palmares, a fost castigata dupa o pauza de 12 ani de la ultimul trofeu. in opt ani din aceasta perioada, Perez s-a aflat in fruntea clubului blanco si a pompat sume uriase pentru indeplinirea acestui vis. continuă pe Adevărul

Carlo Ancelotti a intrat in istorie - Al doilea antrenor care castiga Liga Campionilor de trei ori

Italianul Carlo Ancelotti a devenit al doilea antrenor din istorie care castiga Liga Campionilor de trei ori, dupa ce a condus Real Madrid la trofeul de sambata seara, dar si pe AC Milan in 2003 si 2007, informeaza uefa. com.

Ancelotti, al doilea antrenor din istorie care castiga Liga Campionilor de trei ori

Antrenorul italian Carlo Ancelotti a egalat recordul lui Bob Paisley, care reusea sa castige Liga Campionilor de trei ori. Ancelotti si-a trecut in palmares al trei titlu de campion al Europei, acesta fiind si cel de-al zecelea din istoria lui Real Madrid.

Italianul Carlo Ancelotti e omul momentului in Liga Campionilor. A egalat un record vechi de 33 de ani

Adus in vara anului 2013, de la PSG, antrenorul lui Real Madrid a reusit in chiar primul sau sezon sa castige Liga Campionilor, cu echipa spaniola.

Liga Campionilor: Real Madrid, campioana Europei pentru a zecea oara. Spaniolii iau taurul de coarne!

Finala Ligii Campionilor, editia 2013/2014, disputata la Lisabona, in care Real Madrid a fost incoronata drept noua campioana a Europei, a adus mai multe premiere in cea mai titrata competitie fotbalistica a lumii. Pentru prima data in istorie, in finala s-au intalnit doua cluburi ale aceluiasi oras, la capatul unui sezon pe cat de spectaculos, pe atat de extenuant.

Real Madrid este noua regina a Europei

Golul lui Godin, venit pe fondul unei erori imense a legendarului portar dintre buturile Realului, Iker Casillas, nu a fost suficient pentru ca formatia pregatita de Diego Simeone sa castige primul titlu in Liga Campionilor. Sergio Ramos a egalat situatia in prelungirile timpului regulamentar, iar Gareth Bale a adus cel de-al zecelea trofeu pe Santiago Bernabeu, in a doua repriza de prelungiri, dupa o actiune impetuoasa a argentinianului Angel Di Maria. Marcelo si Ronaldo, din penalti,au stabilit scorul final, 4-1 dp 1-1) pentru Real Madrid. In urma acestei finale, visul La Decima s-a transformat in realitate pentru albi, care au ajuns la zece trofee castigate in cea mai prestigioasa competitie intercluburi din lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )