Libnet.ro
UNICEF

20:00

BERD acorda un imprumut de 57 de milioane de euro pentru un parc eolian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD acorda un imprumut de 57 de milioane de euro pentru un parc eolian

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 57 de milioane de euro pentru parcul eoalian Topolog-Dorobantu, din judetul Tulcea, dezvoltat de compania LUKERG Renew. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica, 75 milioane euro pentru retehnologizarea Centralei Stejaru

Hidroelectrica lanseaza licitatia publica internationala pentru proiectul de retehnologizare a Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), a carei alimentare cu apa este asigurata de Lacul Izvorul Muntelui-Barajul Bicaz judetul Neamt), valoarea estimata a proiectului fiind de 75 milioane euro, iar durata aproximativa, de 7 ani, conform unui comunicat remis azi redactiei.

UPDATE Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus rejudecarea dosarului in care Orange a obtinut anularea amenzii de 34,8 milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat marti, 3 iunie 2014, rejudecarea dosarului in care Orange a obtinut in instanta anularea deciziei Consiliului Concurentei din 15 februarie 2011, prin care a fost amendata cu 34,8 de milioane de euro 3,6 % din cifra de afaceri pe 2010) pentru abuz de pozitie dominanta. Prin aceeasi decizie a Concurentei, Vodafone a fost amendata cu 28,3 milioane euro 3,45% din cifra de afaceri pe 2010) pentru abuz de pozitie dominanta. Ambele companii au atacat decizia autoritatii, iar Curtea de Apel a judecat in 11 iunie 2013 cele doua dosare, furnizand insa solutii diferite. Orange a castigat anularea deciziei, Vodafone nu. UPDATE Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat pentru HotNews. ro ca Orange si Vodafone au platit deja 30% din valoarea sanctiunilor, sume care raman blocate pana la solutionarea definitiva a cauzei.

Cifra de afaceri de 60 milioane euro pentru Happy Tour Group

Happy Tour Group a inregistrat, la finalul anului trecut, o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, venituri realizate exclusiv din turism, potrivit informatiilor furnizate de companie.

Hidroelectrica a alocat 75 de milioane de euro pentru retehnologizarea centralei Stejaru

Hidroelectrica lanseaza licitatia publica internationala pentru proiectul de Retehnologizare al Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), a carei alimentare cu apa este asigurata de Lacul Izvorul Muntelui- Barajul Bicaz, Judetul Neamt, se arata intr-un comunicat al companiei. Valoarea estimata a proiectului este de 75 milioane Euro si se va realiza pe o durata de aproximativ 7 ani de la semnarea contractului. Contractul propune retehnologizarea celor 6 hidroagregate ce insumeaza o putere instalata de 210 MW.

Peter Stub Jorgensen, Comisia Europeana: Situatia angajarii in randul tinerilor se agraveaza, in Romania/ 700 milioane euro pentru Romania, in acest domeniu

Romania are o situatie a somajului in randul tinerilor care se deterioreaza, numarul tinerilor care nu sunt nici angajati, nici intr-un program de training, este in crestere. Daca nu facem ceva in acest sens vom avea de a face cu o problema foarte serioasa peste cativa ani, a declarat pentru EurActiv Director - DG Ocuparea fortei de munca, afaceri sociale si incluziune, Comisia Europeana.

Val de achizitii la Posta Romana dupa incetarea protestelor: Licitatii de 1,75 milioane de euro pentru consumabile IT, saci si servicii de reparatii auto

Posta Romana a demarat patru licitatii in perioada 31 mai-3 iunie pentru achizitia de consumabile IT, saci si servicii de reparatii si intretinere autovehicule flota proprie, contracte in valoare estimata de 1,75 milioane de euro inclusiv TVA), potrivit datelor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Protestele postasilor au incetat la sfarsitul lunii trecute, dupa ce Sindicatul Lucratorilor Postali si conducerea Postei au anuntat semnarea unui protocol si a unui act aditional la Contractul Colectiv de Munca CCM) prin care sunt prevazute cresteri salariale. Protocolul prevedea de asemenea si aprovizionarea cu rechizite si consumabile, achizitionarea de uniforme pentru postasi si alte masuri menite a imbunatati conditiile de munca ale celor peste 27. 000 de angajati ai Postei.

Somaco a investit 8 mil. euro pentru achizitia fabricilor Europrefabricate

Grupul Somaco, unul dintre cei mai mari producatori de prefabricate din Romania, detinut de fondul de investitii suedez Oresa Ventures, va investi 8 milioane euro pentru achizitia fabricilor Europrefabricate din Timisoara si Targoviste, dar si pentru.

Investitie de 7 milioane de euro pentru infiintarea unui muzeu dedicat lui Constantin Brancusi

Un muzeu dedicat lui Constantin Brancusi va fi infiintat la Craiova, in urma unei investitii care se ridica la 7 milioane de euro. Constantin Brancusi va avea la Craiova un muzeu omagial, sub forma unui Centru.

5% din SIF Moldova, transferate pentru 8 milioane euro

Doua tranzactii deal cu 4,96% din actiunile SIF Moldova SIF 2) au fost realizate ieri, aproape de finalul sedintei de tranzactionare, pentru 35,3 milioane lei 8 milioane euro).

Ceramica Iasi vrea sa contracteze un credit de pana la 12 milioane euro

Actionarii producatorului de caramizi Ceramica Iasi CERE) vor analiza o propunere de ipotecare a activelor societatii pentru contractea unui credit bancar de maxim 12 milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )