Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cifra de afaceri de 60 milioane euro pentru Happy Tour Group

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cifra de afaceri de 60 milioane euro pentru Happy Tour Group

Happy Tour Group a inregistrat, la finalul anului trecut, o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, venituri realizate exclusiv din turism, potrivit informatiilor furnizate de companie. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica, 75 milioane euro pentru retehnologizarea Centralei Stejaru

Hidroelectrica lanseaza licitatia publica internationala pentru proiectul de retehnologizare a Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), a carei alimentare cu apa este asigurata de Lacul Izvorul Muntelui-Barajul Bicaz judetul Neamt), valoarea estimata a proiectului fiind de 75 milioane euro, iar durata aproximativa, de 7 ani, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Hidroelectrica a alocat 75 de milioane de euro pentru retehnologizarea centralei Stejaru

Hidroelectrica lanseaza licitatia publica internationala pentru proiectul de Retehnologizare al Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida), a carei alimentare cu apa este asigurata de Lacul Izvorul Muntelui- Barajul Bicaz, Judetul Neamt, se arata intr-un comunicat al companiei. Valoarea estimata a proiectului este de 75 milioane Euro si se va realiza pe o durata de aproximativ 7 ani de la semnarea contractului. Contractul propune retehnologizarea celor 6 hidroagregate ce insumeaza o putere instalata de 210 MW.

Podul Mihai Bravu peste Dambovita va fi reabilitat. Consilierii au aprobat alocarea a peste 5 milioane de euro pentru lucrari

Primaria Capitalei va aloca peste 5,39 milioane de euro pentru consolidarea si modernizarea podului Mihai Bravu peste raul Dambovita, aflat la intersectia dintre Splaiul Unirii si Soseaua Mihai Bravu, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, arata Mediafax.

Consilierii generali au aprobat alocarea a 1,6 milioane de euro pentru exproprierile necesare modernizarii bulevardului Liviu Rebreanu

Primaria Capitalei va aloca 1,6 milioane de euro pentru exproprierile a peste 20 de persoane fizice si firme, necesare realizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier si a liniei de tramvai de pe bulevardul Liviu Rebreanu, potrivit unui proiect aprobat in sedinta de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Consilierii generali au aprobat alocarea a 1,6 milioane de euro pentru exproprierile necesare modernizarii Bulevardului Liviu Rebreanu

Primaria Capitalei va aloca 1,6 milioane de euro pentru exproprierile a peste 20 de persoane fizice si firme, necesare realizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier si a liniei de tramvai de pe Bulevardul Liviu Rebreanu, potrivit unui proiect aprobat in sedinta de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Happy Tour, afaceri in scadere cu 10%, pana la 60 mil. euro

Happy Tour Group, liderul pietei de turism din Romania, a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, in scadere cu aproape 10% fata de 2012, cand a inregistrat afaceri de 65,6 milioane de euro.

Hidroelectrica a vandut energie, pe bursa, de 11 milioane euro

La licitatiile din 29-30 mai 2014, Hidroelectrica a vandut, pe bursa de energie, 12 pachete cu livrare in banda si varf aferente perioadei 01. 2016 totalizand cantitatea de 270. 970 Mwh, valoarea tranzactiilor fiind de 50 milioane lei aproximativ 11 milioane euro), potrivit unui comuncat remis redactiei.

Premierul Spaniei pregateste un plan de 6 miliarde de euro pentru stimularea economiei

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, pregateste un plan in valoare de 6 miliarde de euro pentru stimularea cresterii economice, a competitivitatii si a eficientei, care va fi urmat de modificari ale legislatiei muncii, inainte ca guvernul sa intre in vacanta de vara in luna august, relateaza Bloomberg.

Premierul Spaniei pregateste un plan de 6 mld. euro pentru stimularea economiei

Premierul Spaniei, Mariano Rajoy, pregateste un plan in valoare de 6 miliarde de euro pentru stimularea cresterii economice, a competitivitatii si a eficientei, care va fi urmat de modificari ale legislatiei muncii, inainte ca guvernul sa intre in.

Declaratii dure ale sefului Romtelecom si Cosmote privind 'taxa pe stalp': Am putea fi nevoiti sa amanam parte din investitiile de 170 de milioane euro planificate pentru acest an

In cazul Romtelecom si Cosmote Romania, cea mai mare parte a investitiilor planificate pentru acest an, care totalizeaza 170 de milioane de euro, sunt directionate catre tehnologia 3G si 4G, pentru segmentul de comunicatii mobile, respectiv FTTH, pentru cel de comunicatii fixe, iar din cauza cadrului legislativ actual, am putea fi nevoiti sa amanam parte din aceste planuri, companiile noastre fiind considerabil afectate de taxa pe infrastructura, a atentionat luni Nikolai Beckers, seful celor doi operatori. Actuala forma a legii este discriminatorie fata de Romtelecom, care ar urma sa suporte peste 40% din impactul total in industrie datorita infrastructurii de cupru si retea, iar valoarea anuala a taxei pe infrastructura este dubla fata de impozitul pe profit platit de catre companie pentru 2013, avertizeaza acesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )