Libnet.ro
UNICEF

23:00

Hidroelectrica a vandut energie, pe bursa, de 11 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hidroelectrica a vandut energie, pe bursa, de 11 milioane euro

La licitatiile din 29-30 mai 2014, Hidroelectrica a vandut, pe bursa de energie, 12 pachete cu livrare in banda si varf aferente perioadei 01. 2016 totalizand cantitatea de 270. 970 Mwh, valoarea tranzactiilor fiind de 50 milioane lei aproximativ 11 milioane euro), potrivit unui comuncat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Jumbo a ajuns la vanzari de 6,2 milioane euro pe piata romaneasca

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si Timisoara.

Profitul in primul trimestru a scazut cu 4,7%, la 152 milioane euro

Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul trimestru, un profit inainte de impozitare de aproape 152 milioane euro, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

Mega Image si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro

Mega Image, care detine o retea de aproape 310 supermarketuri si magazine de proximitate, si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro in aprilie, pentru a sustine planurile de extindere si construirea noului depozit din Bucuresti.

Hidroelectrica: Pretul energiei pe bursa a inceput sa creasca

Hidroelectrica a vandut in ultimele doua zile, pe bursa de energie, 12 pachete cu livrare in banda si varf aferente perioadei 1 iulie 2014-31 decembrie 2016 totalizand cantitatea de 270. 970 MWh. Valoarea totala obtinuta de Hidroelectrica in cele 12 contracte este de 50 milioane lei aproximativ 11 milioane Euro).

Petrom a vandut energie cu peste 161 de lei/MWh

OMV Petrom a reusit sa vanda energie pe piata PCCB-NC tip forward) administrata de OPCOM.

ASE a atras 48 milioane euro din fonduri UE

Academia de Studii Economice ASE) din Bucuresti a desfasurat si are in derulare o serie de proiecte finantate din fonduri de la Uniunea Europeana UE), pana in prezent atragand o suma totala de 48 de milioane de euro din bugetul european, dupa cum ne-a spus prof. univ. dr. Dumitru Miron, decanul facultatii de Relatii Economice Internationale REI).

ALB: Finantari noi de 310 milioane euro, pe piata de leasing financiar

Piata de leasing financiar a crescut cu 28% in primul trimestru din acest an fata de perioada similara din 2013, inregistrand finantari noi de 310 milioane de euro.

Prejudicii de peste 1,6 milioane euro in comertul cu produse accizabile

Ieri, inspectorii antifrauda fiscala au finalizat actiuni de control realizate la nivel national, prin care au identificat prejudicii totale de 7,3 milioane lei in domeniul producerii si comercializarii produselor accizabile si au intocmit sesizari penale in acest sens, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

SIF Banat-Crisana vrea sa preia indirect active agricole de 6 milioane euro

SIF Imobiliare SIFI), firma inregistrata in Cipru si detinuta de SIF Banat-Crisana SIF1), a infiintat o societate, SIFI TM Agro, careia i-a acordat un imprumut de 6 milioane euro destinat preluarii de active imobiliare in domeniul agricol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )