Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASE a atras 48 milioane euro din fonduri UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASE a atras 48 milioane euro din fonduri UE

Academia de Studii Economice ASE) din Bucuresti a desfasurat si are in derulare o serie de proiecte finantate din fonduri de la Uniunea Europeana UE), pana in prezent atragand o suma totala de 48 de milioane de euro din bugetul european, dupa cum ne-a spus prof. univ. dr. Dumitru Miron, decanul facultatii de Relatii Economice Internationale REI). continuă pe Ziarul Bursa

Garanti Bank a atras 300 milioane de lei printr-o emisiune de obligatiuni negarantate

Garanti Bank a atras 300 milioane de lei printr-o emisiune de obliga and tiuni negarantate in lei, deschisa in data de 26 mai and si inchisa anticipat pe 27 mai, datorita subscrierii integrale, informeaza compania intr-un comunicat.

Jumbo a ajuns la vanzari de 6,2 milioane de euro pe piata romaneasca la doar sase luni de activitate

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane de euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si Timisoara.

Primarul Gheorghe Falca a cheltuit zece milioane de lei din fonduri europene pe un drum care nu are iesire la un capat

Un drum nou, realizat cu peste zece milioane de lei, pentru scoaterea traficului greu din Arad, NU poate fi folosit, pentru ca nu are iesire la un capat, respectiv pe DN 7, unde ar trebui amenajat un sens giratoriu,.

Jumbo a ajuns la vanzari de 6,2 milioane euro pe piata romaneasca

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si Timisoara.

Statul a incasat 92 de milioane de euro din impozitul pe chirii

Sumele incasate de stat din impozitul pe veniturile din chirii, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), au fost de 415 milioane de lei 92 milioane de euro), in 2013, potrivit secretarului de stat din Ministerul Finantelor Publice, Attila Gyorgy, care a raspuns la o interpelare parlamentara.

Moldova va primi 100 de milioane de euro din partea Suediei, pentru implementarea reformelor

Executivul de la Stockholm va investi in urmatorii sapte ani 500 de milioane de euro pentru sustinerea reformelor in tarile Parteneriatului Estic. Domeniile prioritare vor fi identificate in baza analizei rezultatelor obtinute in statele din Europa de Est.

Profitul in primul trimestru a scazut cu 4,7%, la 152 milioane euro

Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul trimestru, un profit inainte de impozitare de aproape 152 milioane euro, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

Mega Image si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro

Mega Image, care detine o retea de aproape 310 supermarketuri si magazine de proximitate, si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro in aprilie, pentru a sustine planurile de extindere si construirea noului depozit din Bucuresti.

Romcab vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la UniCredit

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la Unicredit Tiriac Bank, suma pentru care intentioneaza sa obtina garantii de stat de la EximBank, se arata intr-un raport curent al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFE, 40 milioane euro pentru IMM-uri si absolven and ti

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, lanseaza schema de minimis prin care firmele vor primi subven and tii pentru angajarea tinerilor absolventi, circa 40 milioane euro urmand a fi folositi pentru angajarea absolventilor si pentru intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )