Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Gheorghe Falca a cheltuit zece milioane de lei din fonduri europene pe un drum care nu are iesire la un capat

Antena3 Antena3,
Primarul Gheorghe Falca a cheltuit zece milioane de lei din fonduri europene pe un drum care nu are iesire la un capat

Un drum nou, realizat cu peste zece milioane de lei, pentru scoaterea traficului greu din Arad, NU poate fi folosit, pentru ca nu are iesire la un capat, respectiv pe DN 7, unde ar trebui amenajat un sens giratoriu,. continuă pe Antena3

Guvernul vrea sa bage Romavia in insolventa, dupa ce datoriile companiei au consumat milioane de lei din buget

Compania de aviatie Romavia urmeaza sa fie introdusa in procedura de insolventa in trimestrul III al anului. Platile restante se ridica la 10 milioane de euro, dupa ce autoritatile au cheltuit milioane de lei din buget pentru datoriile companiei, insa.

Proiect de peste 2 milioane de lei din bani europeni pentru masteranzii si profesorii de la Academia de Studii Economice

Proiectul vizeaza 300 de masteranzi si 20 de cadre didactice de la Academia de Studii Economice ASE) si o mai buna corelare a ofertei universitare cu cerintele pietei muncii. in valoarea totala de peste 2 milioane de lei, din care 1,97 milioane de la UE, proiectul a inceput in mai ti va dura un an si jumatate.

Gheorghe Falca, presedintele PDL Arad: Pot sa spun ca la Arad parteneriatul de dreapta a avut castig de cauza in fata stangii

Gheorghe Falca, presedintele PDL Arad, a facut o radiografie a alegerilor, pentru Parlamentul European, desfasurata duminica, 25 mai 2014.

Raiffeisen a investit 7,65 milioane lei in proiecte comunitare

Investitiile comunitare realizate de Raiffeisen Bank in Romania s-au ridicat, in 2013, la valoarea de 7,65 milioane lei si s-au adresat unui numar de 300. 000 de beneficiari din intreaga tara, se arata in Raportul de Responsabilitate Corporativa, dat publicitatii, miercuri, de catre banca.

Lichiditate de aproximativ 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 13 milioane lei 3 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 30 milioane lei 6,8 milioane euro).

APIA a efectuat catre agricultori plati de peste 62 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat catre agricultori, in data de 23 mai, plati de peste 62 milioane lei, informeaza un comunicat al institutiei remis astazi redactiei.

Lichiditate de aproape 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 9 milioane lei 2 milioane euro).

Certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, de la Ministerul Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice au emis certificate de trezorerie pe un an in valoare de 800 milioane lei, intr-o licitatie la care costurile de finantare au continuat sa scada, randamentul mediu obtinut fiind de 2,49% pe an, fata de 2,94% pe an la precedenta operatiune pentru titluri cu maturitate similara .

ANAF a colectat 12 miliarde de lei din TVA

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a incasat 12 miliarde de lei din taxa pe valoare adaugata, in primul trimestru, cu 61 de milioane lei mai putin fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit secretarului de stat al Ministerului Finantelor Publice, Attila Gyorgy, care a raspuns la o interpelare parlamentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )