Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bianca Dragusanu, vizita clasica dupa revenirea in Bucuresti. Este nelipsita

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, vizita clasica dupa revenirea in Bucuresti. Este nelipsita

In plin scandal cu Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, Bianca Dragusanu are timp de ea. Dupa escapadele amoroase prin Dubai si prn alte locuri exotice, diva a revenit pe meleaguri mioritice. Paparazzi au surprins-o pe blonda diva direct la o clinica de estetica, unde si-a facut ritualul ei de infrumusetare. Bianca Dragusanu si ritualurile ei . continuă pe Playtech

Ce relatie are acum Bianca Dragusanu cu Claudia Patrascanu. Dezvaluiri din interior

Care este relatia dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu. Sunt cele doua la cutite sau nu au nimic de impartit? E cert ca scandalul si controversa se tin scai de viata ambelor vedete de la noi. Cum se inteleg Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu? Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu nu dau semne ca ar avea .

Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe tava. Niciodata nu a fost atat de sincera

Celebra Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe tava in fata admiratorilor sai. Niciodata nu a fost atat de sincera. Ce a spus fosta sotie a lui Alex Bodi, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu, dezvaluiri bomba pe reteaua de socializare. Am o viata perfecta, minunata Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe fata in .

Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero. Cu cine a fost surprinsa blonda

Bianca Dragusanu nu dispare niciodata prea mult din atentia publicului. Aceasta revine, dar de data asta in preajma unui personaj alatui de care n-a mai fost vazuta de mult. Cu cine a fost surprinsa blondina? Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero cu un personaj interesant Celebra fosta asistenta pacatoasa a dat nas in nas cu .

Bianca Dragusanu, dezvaluiri socante despre Alex Bodi. Ce i-a mai facut afaceristul pana sa se desparta

Bianca Dragusanu vine cu detalii despre relatia pe care a avut-o cu cel de-al doilea fost sot. Ce marturisiri a facut despre Alex Bodi? Ce i-a mai facut afaceristul pana sa se desparta? Detalii despre relatia cu Alex Bodi. Ce i-a mai facut Biancai Dragusanu inainte sa se desparta? Controversata vedeta a evitat luni bune .

in ce ipostaza au aparut Alex Bodi si Daria Radionova. Bianca Dragusanu nu se va bucura deloc

Alex Bodi si Daria Radionova traiesc o incediara poveste de dragoste. Marturie stau ulimele ipostaze publicate de cei doi pe retelele de socializare. Chiar si Bianca Dragusanu nu va putea sta indiferenta la cele publicate de cei doi indragostiti. Alex Bodi si Daria Radionova incing imaginatia fanilor Povestea de dragoste dintre Alex Bodi si Daria .

Bianca Dragusanu, accidentare in timp ce se afla la volan. Ce a patit blonda

Face ce face si ajunge din nou in atentia publicului, de aceasta data, insa, tot cu un subiect sensibil. Daca recent am aflat ca se afla intr-o situatie delicata, fiind amenintata telefonic de un individ necunoscut, acum, diva a povestit ca are unele probleme de sanatate, dar de care se ingrijeste pentru a nu-i strica .

Poluarea in Bucuresti este in crestere. Cum vor fi masurate noxele de acum incolo

Poluarea este o problema reala cu care ne confruntam. in Bucuresti, noxele depasesc limitele normale de mult timp. Poluarea din Bucuresti va fi masurata cu ajutorul unui institut din.

Focarul de coronavirus inregistrat la Scoala 28 din Bucuresti este clar datorat noii tulpini

Focarul de coronavirus inregistrat la Scoala Gimnaziala 28 din Sectorul 2 al Capitalei este clar dat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )