Libnet.ro
UNICEF

11:30

Biblioteca in aer liber intr-un parc din orasul prahovean Plopeni

Antena3 Antena3,
Biblioteca in aer liber intr-un parc din orasul prahovean Plopeni

Parcul din centrul orasului prahovean Plopeni s-a transformat in biblioteca in aer liber. Foarte multi copii, dar si adolescenti au venit sa vada cum este sa citesti in parc si au gasit carti de toate. continuă pe Antena3

Filmul Nasul 2, proiectat la cinematograful in aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza

Bucurestenii care vor sa se relaxeze si sa se bucure de cinematograful in aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei pot viziona marti, 12 august, filmul Nasul 2. Acesta va fi proiectat pe un ucran urias amplasat pe Insula Pensionarilor, de la ora 21.

Proiectul Cinema in aer liber continua in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala: Marti va fi proiectat filmul in numele tatalui

Bucurestenii care vor sa se relaxeze si sa se bucure de cinematograful in aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei pot viziona marti, 12 august, filmul in numele tatalui. Acesta va fi proiectat pe un ucran urias amplasat pe Insula Pensionarilor.

Consulatul General al SUA din orasul irakian Erbil, evacuat partial

Consulatul General al SUA din orasul irakian Erbil a fost evacuat partial din cauza ofensivei din regiune a militantilor din cadul gruparii Statul Islamic SI).

Marea Britanie: Opt persoane, intre care si romani, salvate de la sclavie intr-o ferma din Hampshire

Un numar de opt persoane, inclusiv romani, au fost salvate de politia britanica dintr-o ferma din Hampshire, M;area Britanie, in urma unei investigatii privind explotarea in conditii similare sclaviei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )