Libnet.ro
UNICEF

12:00

Biden: Anexarea Crimeei de Rusia, o provocare pentru Occident. Rusia va fi tot mai izolata.

România Liberă România Liberă,
Biden: Anexarea Crimeei de Rusia, o provocare pentru Occident. Rusia va fi tot mai izolata.

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat, in replica la declaratiile lui Vladimir Putin, ca actiunile Rusiei reprezinta o provocare la adresa lumii occidentale. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei. Reactie dura a vicepresedintelui american Joe Biden Cititi principalele declaratii ale lui Biden: - Actiunile Rusiei, o provocare la adresa lumii occidentale - Liderii europeni vor lucra din greu pt ca . continuă pe România Liberă

Vladimir Putin va semna astazi un acord privind anexarea Crimeei la Rusia

LIderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va informa oficial Duma de Stat Parlamentul) de cererea Crimeei de alipire la Federatia Rusa, in cadrul unui discurs ce va fi sustinut in fata legislativului de la Moscova, informeaza surse citate de gazeta. ru. Dupa discurs, Putin va semna un acord privind anexarea teritoriala.

Consilierul lui Putin: Sanctiunile occidentale ne provoaca ironie si sarcasm.

Sanctiunile occidentale anuntate luni si care vizeaza oficiali rusi de rang inalt provoaca ironie si sarcasm, a declarat marti Iuri Uceakov, un consilier al presedintelui rus, relateaza AFP, conform Mediafax. Ne-am satuat de sanctiunile astea, ele provoaca ironie si sarcasm, a declarat Uceakov, citat de agentiile ruse de presa. Citeste si: Biden: Anexarea Crimeei de Rusia, o provocare pentru Occident. Rusia va fi tot mai izolata El fusese intrebat daca Rusia va raspunde prin .

UE nu recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia.

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, intr-o declaratie comuna, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, relateaza Mediafax. Suveranitatea, integritatea teritoriala si independenta Ucrainei trebuie respectate. UE nu a recunoscut nici referendumul ilegal si ilegitim din Crimeea si nici rezultatul lui. UE nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Federatia .

Hollande cere UE un raspuns puternic privind anexarea Crimeei.

Presedintele francez Francois Hollande a condamnat, marti, anexarea Crimeei de catre Rusia si a cerut adoptarea unui raspuns european puternic si coordonat in aceasta criza, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Condamnam aceasta decizie, a afirmat Hollande, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze. Citeste si: Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia contravine dreptului .

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia

Uniunea Europeana UE) nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, citati de.

Vladimir Putin SFIDEAZA America si Europa. Va veni in fata Parlamentului si va cere ANEXAREA Crimeei

Vladimir Putin vine astazi in fata Parlamentului rus, unde este asteptat sa ceara Anexarea Crimeei. Discursul are loc la o zi dupa ce Uniunea Europeana si Statele Unite au anuntat sanctiuni pentru oficiali din.

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev. Declaratia a venit din partea fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, care a.

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja. E cel mai complicat moment din ultimii 45 de ani

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, ca anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev.

Deputat rus: Anexarea Crimeei, in urmatoarele 2-3 saptamani.

Deputatul din Duma de Stat, Veaceslav Nikonov, a declarat ca procesul de alipire a Crimeei la Federatia Rusa va avea loc in doua sau trei saptamani, arata jurnal. md. Cred ca procesul de anexare va fi realizat destul de repede. Acum nu mai este nevoie de acceptarea proiectului de lege propus de liderul partidului Rusia Dreapta Serghei Mironov, cu privire la facilitarea intrarii peninsulei in componenta Federatiei Ruse, a declarat Nikonov. Potrivit deputatului rus, Crimeea este de facto un stat .

Rusia, ajutor pentru Crimeea, in valoare de 295 milioane de euro.

Rusia a trimis Crimeei un ajutor in valoare de 15 miliarde de ruble 295 de milioane de euro), a anuntat luni liderul separatist Serghii Aksionov, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Liderul separatist al Crimeei merge la Moscova Intr-un mesaj postat pe Twitter dupa cateva ore de la cererea de alipire adresata de Crimeea Rusiei, Aksionov a scris astazi luni) Federatia Rusa a oferit Republicii Crimeea o asistenta in valoare de 15 miliarde de ruble. Citeste si: Deputat rus: .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )