Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce nu e Bigar cea mai frumoasa cascada din lume. Beunsnita e cu mult mai spectaculoasa: Vara, cand scade apa, Bigar e groaznica

Adevărul Adevărul,
De ce nu e Bigar cea mai frumoasa cascada din lume. Beunsnita e cu mult mai spectaculoasa: Vara, cand scade apa, Bigar e groaznica

Cascada Bigar are concurenta serioasa la ea acasa. in judetul Caras-Severin exista mai multe cascade, de o frumusete aparte, dar care nu au beneficiat de promovarea de care s-a bucurat Bigarul. Cel mai bun exemplu este Cascada Beusnita, cu Lacul Ochiul Beiului din Parcul National Cheile Nerei. continuă pe Adevărul

De ce nu e Bigar cea mai frumoasa cascada din lume. Beusnita e cu mult mai spectaculoasa: Vara, cand scade apa, Bigar e groaznica

Cascada Bigar are concurenta serioasa la ea acasa. in judetul Caras-Severin exista mai multe cascade, de o frumusete aparte, dar care nu au beneficiat de promovarea de care s-a bucurat Bigarul. Cel mai bun exemplu este Cascada Beusnita, cu Lacul Ochiul Beiului din Parcul National Cheile Nerei.

Cea mai norocoasa persoana din lume: A supravietuit unui accident aviatic si la 6 zile a castigat un milion de dolari la loto

Un barbat din India se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. El a supravietuit accidentului aviatic din Dubai din 3 august, pentru ca pe la doar 6 zile, pe 9 august sa castige un milion de.

Cel mai lung slide din lume, la Bucuresti: ce provocari aduce un astfel de eveniment

Agentiile Artvendo si Media Concept Store au reusit, dupa trei ani de investigari si provocari, sa implementeze in Romania conceptul de Slide Urban cel mai lung si unul dintre cele mai spectaculoase tobogane din lume, avand 330.

FOTO. Cel mai inutil job din lume: salvamar la piscina olimpica de la JO Rio 2016

La Jocurile Olimpice de la Rio, 75 de salvamari, intre care si 15 femei, urmaresc cu atentie activitatea celor mai buni inotatori din lume, atat in timpul competitiilor, cat si al antrenamentelor, scrie The New York Times, care subliniaza ca pe mal sunt mereu si nenumarati antrenori si asistenti.

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala. Cristian Rachitan, unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume: Efectele negative sunt atat de mari, incat te tratezi de una si creezi alte doua boli

Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, medical naturopat de origine romana Cristian Rachitan a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o.

Designerul bistritean Tina Olari o imbraca pe cea mai frumoasa chinezoaica la Miss Global

Designerul bistritean Tina Olari pare sa aiba lipici la frumusetile lumii. Dupa ce a imbracat-o pe bistriteanca Loredana Salanta, care in 2010 a castigat Miss Top of The World, si pe Mireia Lalaguna, din Spania, care a castigat Miss World, creatoarea de moda ii va realiza tinutele si reprezentantei Chinei la Miss Global.

Care este cea mai buna mama din horoscop

Nu exista mama rea in horoscop, insa exista ozodiecare s-a nascut sa fie mama. Aceasta nastiva isi creste copiii in cel mai natural si eficient mod, este un izvor de.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul, cat de prietenosi si ospitalieri sunt locuitorii si cat de eficienta este gurvernarea.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul,.

Iubire de record! Sunt cei mai mici indragostiti din lume

Cine se aseamana se aduna. Este o vorba care li se potriveste de minune lui Paulo Gabriel da Silva Barros si Katyucia Hoshino. Cei doi, care traiesc in Itupeva, Brazilia, vor intra in curand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )