Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iubire de record! Sunt cei mai mici indragostiti din lume

Antena3 Antena3,
Iubire de record! Sunt cei mai mici indragostiti din lume

Cine se aseamana se aduna. Este o vorba care li se potriveste de minune lui Paulo Gabriel da Silva Barros si Katyucia Hoshino. Cei doi, care traiesc in Itupeva, Brazilia, vor intra in curand. continuă pe Antena3

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala. Cristian Rachitan, unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume: Efectele negative sunt atat de mari, incat te tratezi de una si creezi alte doua boli

Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, medical naturopat de origine romana Cristian Rachitan a facut mai multe declaratii controversate cu ocazia unei vizite pe care a facut-o.

Top 40 cei mai inteligenti oameni din istorie: Einstein nu este pe primul loc (VIDEO)

Einstein nu a fost cel mai inteligent om din istorie. Un inginer american a realizat un top 40 al persoanelor cu cel mai ridicat IQ care au trait vreodata pe Terra. Iar prima pozitie este ocupata de.

DEV.PLAY: Unul dintre cei mai apreciati oameni din industria gamingului vine in Bucuresti

Ubisoft, Gameloft, Electronic Arts, Samsung, Tilting Point sau Keywords Group sunt doar cateva dintre numele mari ale industriei de gaming care vor avea reprezentanti in cadrul DEV. PLAY, prima conferinta dedicata industriei de game development, organizata in Romania. Ian Livingstone, legenda a gamingului la nivel global, si-a confirmat deja prezenta in cadrul DEV. Dupa ce s-a [].

Toti il venerau si era un guru pentru discipolii lui. Cum este tratat de luptatori cel mai cautat terorist din Franta

Omar Omsen, care este cunoscut si sub numele de Omar Diaby, este unul dintre cei mai cautati teroristi din Franta, potrivit CNN. Autoritatile considera ca Diaby este responsabil pentru aproximativ 80% dintre.

Crestere a salariului mediu net, in luna iunie. Cei mai bine platiti, angajatii in domeniul IT

Salariul mediu net a crescut, in luna iunie, cu 15 lei, ajungand, astfel, la 2. 078 lei. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei inclusiv activitati de servicii informatice) - 5. 295 lei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante - 1. 251 lei.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice 2016 Rio

Nici nu au inceput bine Jocurile Olimpice de la Rio, ca deja s-a intocmit un clasament cu cei mai sexy sportivi care participa la competitiile din Brazilia. Iata doar 21 dintre cei care au cucerit deja inimile publicului feminin.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de curse a murit (VIDEO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati piloti de curse a murit la doar 27 de ani, , in urma unui accident survenit la cursele Belleville Midget Nationals, potrivit RTV. Bryan Clauson era celebru pentru.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de curse a murit (VIDEO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati piloti de curse a murit la doar 27 de ani, , in urma unui accident survenit la cursele Belleville Midget Nationals, potrivit RTV. Bryan Clauson era celebru pentru.

Ce fac si ce evita sa faca cei mai buni manageri pentru angajatii lor

Cei mai buni manageri stiu cum sa-si motiveze angajatii si fac cateva lucruri foarte importante, in timp ce evita cateva atitudini daunatoare la locul de munca.

FOTO. Cel mai inutil job din lume: salvamar la piscina olimpica de la JO Rio 2016

La Jocurile Olimpice de la Rio, 75 de salvamari, intre care si 15 femei, urmaresc cu atentie activitatea celor mai buni inotatori din lume, atat in timpul competitiilor, cat si al antrenamentelor, scrie The New York Times, care subliniaza ca pe mal sunt mereu si nenumarati antrenori si asistenti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )