Libnet.ro
UNICEF

14:00

BILANT. Dezvoltatorii au investit in 2014 cel mai mult in birouri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BILANT. Dezvoltatorii au investit in 2014 cel mai mult in birouri

Dezvoltatorii au finalizat in acest an circa 165. 000 metri patrati inchiriabili de spatii de birouri, in crestere cu 40% fata de anul trecut, trei centre comerciale, totalizand 70. 000 metri patrati, cel mai scazut nivel din 2006, si niciun proiect. continuă pe Wall-Street Ro

Ce a facut fostul presedinte cu darurile primite in 2014. Cel mai scump a fost o icoana in valoare de 700 de euro

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor.

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Subiectele zilei: Regii nametilor care fac bani din afacerile cu zapada. Romania, sub amenintarea codului rosu de ninsori si viscol; Mafia retrocedarilor, mai tare decat Ambasada SUA; Anul 2014, cel mai devastator pentru aviatie?

Un an negru pentru Uniunea Europeana. 2014 a fost un an dominat de masive framantari sociale si economice in Uniunea Europeana. La toate acestea s-a adaugat si criza din Ucraina. Insa tocmai confruntarea cu Rusia le-a amintit multora importanta unitatii. Topul ultimelor reduceri din 2014. Lista celor mai bune oferte din magazine. Decembrie este luna reducerilor in mall-urile bucurestene. Chiar daca Craciunul a trecut, iar goana dupa cadouri pare sa fi sfarsit, in marile centre comerciale din Capitala gasesti in continuare forfota mare.

Analiza imobiliare. S-a investit mai mult in birouri

Dezvoltatorii au finalizat in acest an circa 165. 000 metri patrati inchiriabili de spatii de birouri, in crestere cu 40% fata de anul trecut, trei centre comerciale, totalizand 70. 000 metri patrati, cel mai scazut nivel din 2006, si niciun proiect logistic major.

Cel mai bun ceas inteligent al anului 2014: Motorola Moto 360 (si asteptarile pentru 2015)

Nu putem inchide anul 2014 fara sa mentionam si cea mai populara categorie de gadgeturi: purtabilele. De la bratari de fitness la ceasuri inteligente si ochelari de tip Google Glass, acestea s-au vrut vedete. Au fost, dar nu au devenit cu adevarat utile. Totusi, putem remarca un ceas util si un etalon in acelasi timp: Motorola Moto 360. Cand discutam de ceasuri inteligente, avem trei lumi mari si late: Samsung, Apple si Google. Cea din urma companie a facut poate [].

HARTA INTERACTIVA Bilantul autostrazilor in 2014: 50 km deschisi circulatiei - cel mai slab an din ultimii patru. Urmeaza un 2015 si mai slab. Vezi evolutia retelei de autostrazi estimata pana in 2016

Romania a reusit anul acesta sa deschida circulatiei 50 de kilometri de autostrada, si aceia nefinalizati complet, cu probleme si cu mari intarzieri. Practic, anul ce tocmai se incheie devine cel mai slab la capitolul autostrazi din ultimii patru, iar in 2015 recordul negativ are toate sansele sa fie doborat si Romania sa inaugureze sub 25 de kilometri de autostrada. Rezultatele dezamagitoare vin dupa ce in 2013 autoritatile nu au reusit sa deschida nici un santier nou de autostrada, iar in cazul multor licitatii procedurile au fost tergiversate nepermis de mult. De notat, tot ce s-a inaugurat anul acesta, tot ce se va inaugura anul urmator si jumatate din ce se va deschide in 2016 sunt proiecte demarate dinaintea guvernarilor Ponta.

NUMAI DE BINE. Patinajul, cel mai frumos exercitiu al iernii

Sarbatorile de iarna aduc odata cu zapada sau vremea rea si nenumaratele scuze pentru a petrece mai mult timp in casa si suficiente motive pentru a renunta la sport. Cu toate ca, paradoxal, vrem sa mancam.

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

LEquipe l-a desemnat pe cel mai bun fotbalist din lume in 2014

Portarul german Manuel Neuer, aflat in competitie si pentru Balonul de Aur, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume in 2014, in cadrul unei anchete a publicatiei franceze L'Equipe.

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )