Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bilant MAI: Aproape 700 de oameni sunt in prezent evacuati, din cauza inundatiilor

România Liberă România Liberă,
Bilant MAI: Aproape 700 de oameni sunt in prezent evacuati, din cauza inundatiilor

Aproape 700 de oameni sunt inca evacuati si se afla in spatiile puse la dispozitie de autoritatile locale, la vecini sau rude, in urma inundatiilor din aceasta saptamana, potrivit bilantului prezentat de Ministerul Afacerilor Interne MAI). continuă pe România Liberă

Viata la lumina lumanarii. Aproape 700 de oameni traiesc fara curent electric in cea mai mare comuna din Maramures

Cea mai mare comuna din judetul Maramures, in care traiesc peste 10 mii de suflete, marea lor majoritate fiind cetateni ucraineni, inca mai are destule case neelectrificate, unde oamenii traiesc si isi duc viata la lumina lumanarii. Sunt zone izolate, greu accesibile, mai ales iarna. Vorbim despre aproape 700 de suflete care in secolul 21 nu cunosc inca beneficiile de a avea energiei electrice.

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati

Dig rupt la Ghertenis, mai multi oameni sunt evacuati in Caras-Severin. Debitele raurilor au crescut de sute de ori. Stire in curs de actualizare.

Totul despre cum se va schimba regimul taxelor si impozitelor. Ministrul Finantelor vrea Coduri fiscale cat mai aproape de asteptarile contribuabilului

Rescrierea proiectelor Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala este imperativa, oportuna si benefica. Vom continua consultarile pe marginea celor doua proiecte pentru ca obiectivul nostru este ca forma pe care o vom transmite Guvernului sa fie cat mai aproape de asteptarile contribuabilului, a afirmat ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, in cadrul dezbaterii publice organizate in parteneriat cu Ziarul Financiar.

Rusescu tot mai aproape de Italia

Raul Rusescu va pleca mai mult ca sigur de la Sevilla in aceasta vara neintrand in planurile antrenorului Unai Emery.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2602 seconds )