Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilant MAI: Peste 40 de localitati din 14 judete, afectate de inundatii

B1 B1,
Bilant MAI: Peste 40 de localitati din 14 judete, afectate de inundatii

Peste 40 de localitati din 14 judete au fost afectate de inundatiile cauzate de precipitatiile abundente, o casa din Neamt fiind distrusa, iar alte 16 locuinte si 33 de anexe gospodaresti fiind afectate,. continuă pe B1

Mai multe localitati din Germania, evacuate in ultimele 24 de ore

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea Elbei, si un spital au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in contextul in care nivelul fluviului continua sa creasca sambata dimineata, au anuntat autoritatile, informeaza AFP.

Mai multe localitati din Germania, amenintate de inundatii. Autoritatile au inceput evacuarea

Mai multe localitati din estul Germaniei, amenintate de revarsarea Elbei, si un spital au fost evacuate in ultimele 24 de ore, in contextul in care nivelul fluviului continua sa creasca sambata dimineata,.

Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume

Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume, cu venituri de de 78,1 milioane de dolari obtinuta in intervalul 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013, potrivit Mediafax. Astfel, Woods a reusit sa-l.

Inundatiile scumpesc legumele. Cel mai mare bazin legumicol din tara, pus pe butuci de furia apelor

Dupa inundatii si grindina, vin scumpirile. Sute de hectare de teren agricol sunt acoperite de apa si sute de sere au fost distruse. Cel mai mare bazin legumicol din tara este pus pe butuci de furia apelor.

Cofondatorul celui mai activ dezvoltator rezidential din vestul tarii incepe sa faca imobiliare pe cont propriu

Valentin Morar, cofondatorul si directorul Bermo Group, cel mai activ dezvoltator rezidential din vestul tarii, paraseste compania, dar are in plan sa continue pe cont propriu investitiile in imobiliare. Omul de afaceri a povestit intr-un interviu.

Peste 40 de oameni si-au pierdut viata dupa ce un autobuz a luat foc, in China

Cel putin 42 de oameni si-au pierdut viata si alti 33 au fost raniti vineri in China dupa ce un autobuz a luat foc pe o sosea din orasul Xiamen, informeaza agentiile Xinhua si AP, citate de.

Top: cat castiga cel mai bine platiti CEO din Europa

In ciuda mai multor ani de austeritate, cel mai bine platiti CEO la nivel european sunt din Italia si Spania, potrivit unui studiu realizat pe baza datelor Federatia Angajatilor Europeni.

Avertizare de cod portocaliu si galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca, in perioada 07. 2013 ora 15:00 - 08. 2013 ora 16:00, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice Somesul Mare, Lapus, Mures superior, Siret si Prut, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si ale cotelor de inundatie.

Tiger Woods din nou cel mai bine platit sportiv din lume. Vezi cine il urmeaza in topul Forbes.

Jucatorul american de golf Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume, conform clasamentului publicat, joi, de revista Forbes, potrivit Mediafax. Cu suma totala de 78,1 milioane de dolari obtinuta in intervalul 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013, Woods il depaseste clar pe liderul de anul trecut, pugilistul american Floyd Mayweather, care a inregistrat castiguri de 34 milioane de dolari. Tiger Woods este urmat in clasament de tenismanul elvetian Roger Federer 71,5 milioane de .

Vezi cui ii apartine cea mai SCUMPA unghie falsa din lume.

Un fan al cantaretei Lady Gaga a platit 8. 500 de lire la o licitatie pentru una dintre unghiile false purtate de artista, scrie The Sun. Unghia neagra si cu detalii aurii a fost gasita de un membru din echipa lui Lady Gaga dupa un concert in Dublin, anul trecut, si a pus-o imediat la vanzare online. Unghia a fost purtata de artista si la lansarea parfumului ei, Fame. Nu este pentru prima data cand un monstru nume pe care Lady Gaga l-a dat fanilor ei) plateste o suma considerabila pentru un .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )