Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bilant: Peste 6.100 de morti in conflictul din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Bilant: Peste 6.100 de morti in conflictul din estul Ucrainei

Conflictul armat din estul Ucrainei s-a soldat cu peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti in aproape un an de la declansare, a anuntat, luni, Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA), informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

ONU: Peste 6.100 de morti in conflictul din estul Ucrainei

La aproape un an de la declansare, conflictul din estul Ucrainei insumeaza peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti, potrivit Biroului ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA). Sase mii o suta opt.

Moscova, Parisul si Berlinul fac apel la toate partile sa inceteze luptele din estul Ucrainei

Ministrii de Externe ai Germaniei, Frantei, Rusiei si Ucrainei cer oprirea luptelor din estul Ucrainei dupa o intalnire a acestora care a avut loc luni noaptea in Berlin, potrivit Agerpres. Ne exprimam profunda.

ACORD intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul .

Moscova si Kiev au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Negocierile au.

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Sefii diplomatiilor din Ucraina, Rusia, Franta si Germania au indemnat totodata la o consolidare a rolului misiunii observatorilor din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si la retragerea armamentului greu de pe linia frontului, in regiunea ucraineana Donbas est).

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

ACTUALIZARE 08:28 Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

intalnire diplomatica la Berlin pentru calmarea tensiunilor din estul Ucrainei

Sefii Ministerelor de Externe ale Germaniei, Frantei, Rusiei si Ucainei s-au intalnit luni seara la Berlin pentru o discutie despre punerea in practica a acordurilor semnate la Minsk si puse in pericol de tensiunile din estul Ucrainei.

Moscova si Kievul au ajuns la un acord pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren.

Acord pentru continuarea retragerii armamentului in estul Ucrainei intre Moscova si Kiev

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren,.

Acord intre Rusia si Ucraina, pentru continuarea retragerii armamentului din estul tarii

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )