Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 140 de morti si 150 de disparuti

Antena3 Antena3,
Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 140 de morti si 150 de disparuti

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud a trecut de 146 de morti. Acesta este numarul corpurilor neinsufletite recuperate, dar numarul victimelor accidentului de feribot de miercurea trecuta este, cu. continuă pe Antena3

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud: Peste 100 de morti si 200 de disparuti

Bilantul celui mai grav naufragiu din Coreea de Sud a trecut de 100 de morti. Acesta este numarul corpurilor neinsufletite recuperate, dar numarul victimelor accidentului de feribot de miercurea trecuta este, cu.

DURERE fara margini in Coreea de Sud. 60 de morti in urma celui mai grav naufragiu din istoria tarii. 200 de persoane, inca date DISPARUTE

Coreea de Sud este in doliu! Bilantul celui mai grav naufragiu din istoria acestei tari a ajuns la peste 60 de morti. Doua sute de oameni, ce se aflau la bordul feribotului, sunt disparuti si la aceasta.

Naufragiul din Coreea de Sud: Alti patru membri ai echipajului feribotului scufundat au fost arestati

Anchetatorii au arestat, luni, patru membri ai echipajului feribotului care s-a scufundat saptamana trecuta in largul Coreei de Sud, cu sute de persoane la bord, probabil decedate, a anuntat agentia de presa sud-coreeana, potrivit AFP.

Naufragiul din Coreea de Sud: Scafandrii au scos 16 corpuri din epava feribotului naufragiat

Scafandrii au recuperat pana duminica 16 corpuri din epava feribotului Sewol, naufragiat miercuri in largul coastelor din sudul Coreei de Sud cu 476 de persoane la bord, iar intre familii ale pasagerilor, exasperate de incetineala operatiunilor, si politie au avut loc confruntari, relateaza Mediafax citand AFP.

Bilantul naufragiului din Coreea de Sud numara cel putin 104 morti si aproape 200 de disparuti

Naufragiul feribotului Sewol a cauzat pana marti moartea a cel putin 104 persoane si disparitia a aproape alti 200 de oameni, potrivit celui mai recent bilant. Presedinta Coreei de Nord a anuntat ca epava nu.

Calvarul supravietuitorilor accidentului din Coreea de Sud

Sute de persoane, majoritatea adolescenti, au murit cel mai probabil in naufragiul din Coreea de Sud. Cei 174 de supravietuitori sufera de soc post-traumatic, iar unul dintre profesori s-a sinucis la doua zile dupa naufragiu.

Se deschide cel mai scump restaurant din lume! O masa costa 1.500 de euro de persoana!

Luna viitoare, mai exact pe data de 18 mai, urmeaza a se inaugura, in Ibiza, Hard Rock Hotel, un hotel exclusivist unde luxul este la el acasa. Mai presus de asta, oaspetilor cu dare de mana li se promite o experienta culinara unica, in cadrul restaurantului Sublimotion, sub directa indrumare a celui mai faimos chef din Spania, Paco Roncero. Pretul unei mese la acest restaurant se ridica la aproximativ 1. 500 de euro de persoana!.

Bilantul naufragiului din Coreea de Sud a ajuns la 104 morti si aproape 200 de disparuti

Cel putin 104 persoane au murit, iar alte 198 sunt date disparute, dupa scufundarea feribotului Sewol in apropiere de coasta meridionala a Coreei de Sud, potrivit unui bilant oficial anuntat marti de reprezentantii Pazei de Coasta, relateaza AFP.

Bilantul naufragiului din Coreea de Sud a ajuns la 104 morti si aproape 200 de disparuti

Cel putin 104 persoane au murit, iar alte 198 sunt date disparute, dupa scufundarea feribotului Sewol in apropiere de coasta meridionala a Coreei de Sud, potrivit unui bilant oficial anuntat marti de reprezentantii Pazei de Coasta, informeaza Mediafax.

Naufragiul din Coreea de Sud: Alti patru membri ai echipajului au fost arestati

Anchetatorii au arestat, astazi, alti patru membri ai echipajului feribotului scufundat saptamana trecuta in Coreea de Sud, avand sute de persoane la bord, relateaza agentia sud-coreeana de presa, citata de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )