Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.400 de morti

România Liberă România Liberă,
Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.400 de morti

49: Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter, produs sambata in Nepal, depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in continuare printre daramaturi, relateaza DPA, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.200 de morti

Bilantul cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter, care a avut loc sambata in Nepal, depaseste 2. 200 de morti. Eforturile de salvare se intensifica, dupa ce numeroase tari si organizatii internationale au trimis ajutoare, transmite Mediafax.

UPDATE: Bilantul seismului din Nepal depaseste 2.540 de morti

19: Autoritatile nepaleze au anuntat ca bilantul oficial al seismului este de 2. 460 de morti, iar politia a precizat ca 6. 492 de persoane au fost ranite, relateaza Reuters. Cel putin 1. 100 de persoane au murit numai in capitala, Kathmandu, un oras cu aproximativ un milion de locuitori, unde numeroase case sunt vechi, fragile si inghesuite, potrivit Mediafax.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.400 de morti si peste 5.000 de raniti

49 - Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 produs sambata in Nepal depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in conti.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 1.900 de morti si 4.700 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 1. 900 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.200 de morti si 5.463 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 2. 200 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

Cutremurul din Nepal: Google contribuie la gasirea oamenilor disparuti cu ajutorul unui serviciu online

Google contribuie la gasirea persoanelor disparute in urma seismului devastator care a avut loc sambata in Nepal prin intermediul serviciului online Person Finder. Acest serviciu online creat de Google permite supravietuitorilor seismului din Nepal si avalansei de pe muntele Everest sa intre in legatura cu rudele lor care sunt ingrijorate din cauza faptului ca nu mai aveau vesti de la ei.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

Nou bilant dupa cutremurul din Nepal: 2.450 de oameni si-au pierdut viata. Aproximativ 6.000 de persoane au fost ranite

450 de oameni si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui nou bilant difuzat duminica de un reprezentant al Ministerului de Interne de la Kathmandu, informeaza agentia DPA. Bilantul.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Romani surprinsi de cutremurul devastator din Nepal

Cateva mii de morti si raniti au fost scosi de sub daramaturi de salvatori. Sute de cladiri, printre care si un turn vechi de doua secole din capitala Katmandu, s-au prabusit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )