Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romani surprinsi de cutremurul devastator din Nepal

România Liberă România Liberă,
Romani surprinsi de cutremurul devastator din Nepal

Cateva mii de morti si raniti au fost scosi de sub daramaturi de salvatori. Sute de cladiri, printre care si un turn vechi de doua secole din capitala Katmandu, s-au prabusit. continuă pe România Liberă

Alti 9 cetateni romani, localizati de MAE dupa cutremurul devastator din Nepal

MAE a informat duminica ca inca 9 cetateni romani au fost localizati dupa cutremurul devastator din Nepal, toti fiind in siguranta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca pe.

CUTREMURUL devastator din Nepal, EXPLICAT de seismologi. Ce s-a intamplat de fapt

Cel mai mare seism din Nepal din ultimii 81 de ani, produs sambata, cu o magnitudine de 7,8, urmat duminica de mai multe replici, dintre care cea mai puternica a fost de 6,7, este rezultatul ciocnirii a doua.

Doi romani, BLOCATI in Himalaya dupa cutremurul devastator din Nepal. REACTIA MAE

50 - MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi.

Cel putin 1.400 de morti, dupa CUTREMURUL DEVASTATOR din Nepal. Guvernul instituie stare de urgenta in zonele afectate

10 - Peste 1. 400 de oameni au murit in urma cutremurului produs in aceasta dimineata in Himalaya, anunta autoritatile locale, care spun, de asemenea ca bilantul este provizoriu. Numarul victimelor .

Replica de 6,7 magnitudine dupa seismul devastator din Nepal. Alpinistul Alex Gavan: inca un cutremur si trei mici avalanse

Un nou seism puternic a avut loc duminica in India si Nepal, find vorba despre o replica a cutremurului de 7,8 magnitudine inregistrat sambata, informeaza Reuters. Potrivit United States Geological Survey,.

O artista din Romania, disparuta dupa cutremurul din Nepal

Cutremurul devastator din Nepal a afectat si romani aflati in zona muntoasa Himalaya. 10 au fost identificati de Ministerul de Afaceri Externe acolo, iar o artista de la noi a fost data disparuta, stiindu-se ca se afla in aceasta perioada in Nepal.

Cutremurul din Nepal O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest

O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest sambata, a declarat un purtator de cuvant al armatei citat de Reuters. Cutremurul devastator din Nepal a declansat avalanse pe munte chiar la inceputul sezonului de ascensiuni.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Ajutor international pentru cei afectati de cutremurul din Nepal: FMI, Google, Unicef, precum si mai multe guverne si-au anuntat sprijnul

Cutremurul devastatator din Nepal a declansat o mobilizare la nivel internationale. Astfel, FMI a anuntat ca este gata sa trimita o echipa in Nepal, pentru evaluarea necesarului de finantare, informeaza.

Replica a cutremurului din Nepal. Manager Google, pe lista victimelor

O replica puternica, cu magnitudinea de 6,7, s-a inregistrat duminica in regiunea Kathmandu, la o zi dupa seismul devastator din Nepal, declansand, potrivit alpinistului roman Alex Gavan, alte trei avalanse de mici dimensiuni pe Muntele Everest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )