Libnet.ro
UNICEF

22:15

Billy Idol concerteaza in premiera la Cluj-Napoca. Cel mai ieftin bilet costa 75 de lei

Adevărul Adevărul,
Billy Idol concerteaza in premiera la Cluj-Napoca. Cel mai ieftin bilet costa 75 de lei

Legendarul Billy Idol va sustine un concert in premiera la Cluj-Napoca, pe Stadionul Cluj Arena, in data de 30 iunie 2014. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 75 si 300 lei. continuă pe Adevărul

Billy Idol revine in Romania. Legenda rock va concerta in Bucuresti si Cluj-Napoca

Billy Idol revine in Romania. Legenda rock va concerta, pe 29 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, si pe 30 iunie, in premiera, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, informeaza Mediafax. Biletele.

VIDEO Billy Idol revine in Romania

Punkerul britanic Billy Idol va concerta la Arenele Romane din Capitala, pe 29 iunie, anunta promoterul local, Events. O zi mai tarziu, pe 30 iunie, muzicianul canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, in cadrul unui eveniment organizat de Amprenta Advertising.

Billy Idol revine in Romania! Va sustine doua concerte de senzatie!

Motiv de bucurie nespusa pentru fanii romani ai celebrului Billy Idol. Legenda rock le da acestora intalnire pe 29 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, iar o zi mai tarziu, pe 30 iunie, la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, in cadrul unui concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente au intrat in vanzare de astazi, 3 martie!.

Conte, cel mai bun antrenor din Italia.

Antrenorul Antonio Conte este cel mai bun technician din campionatul Italiei. Conte a castigat tilul cu Juventus Torino si a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A pentru a doua oara consecutiv. Premiul a fost decernat dupa un sondaj efectuat printer ceilalti tehnicieno din prima liga italiana. Informeaza site-ul official UEFA, preluat de Mediafax. Citeste si: Andrea Pirlo, desemnat cel mai bun jucator al anului in Italia. Vezi echipa sezonului! Antonio Conte i-a devansat pe Vincenzo .

Oscar 2014: 12 Years a Slave, cel mai bun film al anului. Matthew McConaughey, cel mai bun actor in rol principal. Vezi lista completa a castigatorilor

Cel mai bun film de la Oscaruri este 12 ani de sclavie. in timp ce Matthew McConaughey a primit Oscarul pentru cel mai bun actor dupa ce a slabit peste zece kilograme in Dallas Buyers Club, iar colegul sau de.

Oscar 2014: 12 Years a Slave, cel mai bun film al anului. Matthew McConaughey, cel mai bun actor in rol principal. Vezi lista completa a castigatorilor (VIDEO)

Cel mai bun film de la Oscaruri este 12 ani de sclavie. in timp ce Matthew McConaughey a primit Oscarul pentru cel mai bun actor dupa ce a slabit peste zece kilograme in Dallas Buyers Club, iar colegul sau de.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Banca Transilvania simbol TLV) ar fi adus investitorilor, in perioada 26 ianuarie - 26 februarie 2014, un profit de 2,53%, raportat la moneda europeana, cel mai mare al unei actiuni din componenta indicelui BET care a scazut cu 1,56%).

Antonio Conte, desemnat pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor din campionatul Italiei

Antonio Conte a fost desemnat, luni, pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor din campionatul Italiei, dupa ce a reusit sa castige titlul cu echipa Juventus Torino, informeaza UEFA. Premiul a fost.

Cel mai popular selfie din lume: Cu sufletul la Samsung, cu inima la Apple

Dupa cum stiti, aseara a avut loc gala de decernare a premiilor Oscar, un eveniment care atrage milioane de privitori din intreaga lume si, se pare, si oportunitati pentru unele companii de a-si etala produsele prin diferite metode marketing de la imbracat, accesorizat vedete, pana la plasarea de produse in cadrul evenimentului. Celebra prezentatoare Ellen DeGeneres a ba131;tut un nou record pe retelele sociale, strangand peste 2,5 milioane de retwit-uri cu un selfie cel mai popular selfie,care [].

Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la gala Oscar a devenit cel mai popular mesaj pe Twitter (FOTO)

O fotografie realizata de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )