Libnet.ro
UNICEF

07:00

Birmingham: Halep evolueaza din nou la dublu. Care este partenera sa

România Liberă România Liberă,
Birmingham: Halep evolueaza din nou la dublu. Care este partenera sa

Simona Halep, numarul 3 mondial, va lua startul, in turneul Premier de la Birmingham, atat la simplu, cat si la dublu. Partenera sa va fi una dintre fostele sale adversare. continuă pe România Liberă

Cazul Sova, DIN NOU in atentia Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta pe 24 iunie noua sesizare a Partidului National Liberal in care este sesizat modul de reluare a votului in Senat in cazul cererii Directiei Nationale Anticoruptie pentru incuviintare a retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova.

A fugit din nou! Al Pacino s-a despartit de iubita lui de 36 de ani

Desi se zvonea ca este gata de casatorie, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Al Pacino este din nou singur, dupa ce s-a despartit de iubita lui, Lucila Sola.

Romanii cu credite in CHF, din nou in strada

Persoanele cu credite in franci elvetieni protesteaza din nou, de data aceasta in fata Guvernului, dupa 5 luni de la debutul crizei CHF, perioada in care problemele nu s-au rezolvat nici pe calea legislativa, nici pe cea a negocierii,.

George Michael, din nou la reabilitare pentru consumul de droguri

Noi probleme pentru George Michael. Cantaretul s-a internat din nou la reabilitare, de data aceasta intr-un centru din Elvetia, pentru a se trata de abuzul de substante.

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul.

Romancele iau cu asalt turneul Premier de la Birmingham. Halep, direct in turul doi

Tenisul mondial isi indreapta atentia catre Marea Britanie, acolo unde se vor avea loc principalele turnee de iarba din acest sezon. Simona Halep este cap de serie numarul 1 la Birmingham.

(P) Materiale de constructii online - un nou jucator care schimba regulile

Intr-o piata online a materialelor de constructii unde competitia este acerba, un tanar antreprenor din Ramnicu Sarat, judetul Buzau reuseste, printr-o noua abordare, sa aduca in primele luni de la infiintarea Casei de Comenzi Vindem-Ieftin. ro.

Pietrele de moara se invart din nou in Muzeul ASTRA, din Sibiu

Turistii care viziteaza Muzeul ASTRA au parte de o surpriza placuta. Doua mori functionale produc faina, intocmai ca acum cateva sute de ani. Muzeul sibian este singurul din Romania care are doua mori functionale, iar faina produsa de ele va fi utilizata in cadrul atelierelor de gatit, in care copiii, dar si alti turisti vor deprinde tainele artei culinare traditionale.

Imnul golanilor a rasunat din nou in Piata Universitatii, 25 de ani de la Mineriada

Peste 100 de persoane, majoritatea reprezentanti ai Asociatiei 21 Decembrie 1989, au marcat implinirea a 25 de ani de la Mineriada, in Piata Universitatii, la fantana, unde au cantat Imnul golanilor si alte cantece de la protestul anticomunist din 90 .

Iubeste din nou! Nina Dobrev s-a cuplat cu un actor

O noua poveste de iubire pentru Nina Dobrev. Despre vedeta din Vampire Diaries se zvoneste ca s-a cuplat cu actorul Austin Stowell, dupa ce perechea a fost surprinsa extrem de tandra, in Hollywood.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )