Libnet.ro
UNICEF

17:30

Biroul pentru Fraude Majore cere fonduri mai mari pentru anchete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biroul pentru Fraude Majore cere fonduri mai mari pentru anchete

Biroul pentru Fraude Majore SFO) din Marea Britanie i-a solicitat guvernului de la Londra o injectie de capital de 21 de milioane de lire sterline 31 de milioane de dolari) pentru finantarea unor anchete de coruptie de amploare. continuă pe Ziarul Bursa

Topul magazinelor cu cele mai mari amenzi de la Fisc

Doua complexe comerciale din Bucuresti conduc topul celor mai mari amenzi primite de la Fisc, in primele 10 saptamani de la demararea operatiunii Cristal. Astfel, complexul Dragonul Rosu a primit amenzi si au fost confiscate bunuri in valoare de aproximativ 15,96 milioane lei, iar Expo Market Doraly, de peste 2,9 milioane lei.

Operatiunea Cristal: Fiscul a dat cele mai mari amenzi in centrele comerciale Dragonul Rosu si Doraly

Cele mai mari amenzi date de inspectorii Fiscului in cadrul Operatiunii Cristal au fost aplicate in centrul comercial Dragonul Rosu - 16 milioane lei, si la Expo Market Doraly - in valoare de 2,97 milioane lei, urmate de Complexul Brintex din Brasov si Smart Expo Flora din Bucuresti.

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Defrisarile ilegale pe suprafete mai mari de un hectar sunt amenintari la adresa securitatii nationale. Legea e promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea initiata de 50 de parlamentari PNL prin care defrisarile ilegale de paduri pe suprafete mai mari de un hectar sunt considerate printre vulnerabilitatile la adresa sigurantei nationale.

Lichidarea Astra Asigurari: KPMG cauta sa vanda afacerile Astra si a transmis date catre peste 100 potentiali cumparatori/Aproape 3600 de potentiali creditori solicita despagubiri mai mari de 100.000 de euro

KPMG Restructuring, lichidatorul judiciar provizoriu de la Astra Asigurari, a efectuat o analiza preliminara a portofoliilor asiguratorului si a transmis acest document catre peste 100 potentiali cumparatori societati de asigurare si reasigurare, fonduri de investitii), consultanti de investitii si brokeri de asigurare si reasigurare - din Romania si internationali, au precizat vineri pentru HotNews. ro oficialii KPMG. Lichidatorul mai spune ca a identificat aproximativ 3. 600 de potentiali creditori care solicita despagubiri peste plafonul de 450. 000 de lei, garantat de Fondul de Garantare a Asiguratilor. Vezi in articol ce a gasit KPMG la Astra Asigurari si ce masuri de lichidare a luat pana acum.

Lichidarea Astra Asigurari: KPMG cauta sa vanda afacerile Astra si a transmis date catre peste 100 potentiali cumparatori/Aproape 250 de potentiali creditori solicita despagubiri mai mari de 100.000 de euro

KPMG Restructuring, lichidatorul judiciar provizoriu de la Astra Asigurari, a efectuat o analiza preliminara a portofoliilor asiguratorului si a transmis acest document catre peste 100 potentiali cumparatori societati de asigurare si reasigurare, fonduri de investitii), consultanti de investitii si brokeri de asigurare si reasigurare - din Romania si internationali, au precizat vineri pentru HotNews. ro oficialii KPMG. Lichidatorul mai spune ca a identificat si notificat aproximativ 3. 600 de potentiali creditori, iar aproximativ 250 dintre acestia solicita despagubiri peste plafonul de 450. 000 de lei, garantat de Fondul de Garantare a Asiguratilor. Vezi in articol ce a gasit KPMG la Astra Asigurari si ce masuri de lichidare a luat pana acum.

Comenzile pentru noua editie a Mein Kampf, de patru ori mai mari decat tirajul

Cererea pentru prima editie a volumului Mein Kampf ce a fost tiparita intr-o versiune adnotata in Germania dupa moartea lui Adolf Hitler i-a luat prin surprindere pe editorii proiectului, intrucat numarul comenzilor primite de acestia este de aproape patru ori mai mare decat tirajul cartii, informeaza Mediafax.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la plafonul de 1,2 franci pentru un euro, transmite Mediafax.

Christine Lagarde, directorul FMI, cere Chinei mai multa claritate in privinta politicilor sale economice

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a cerut vineri mai multa claritate din partea Chinei privind politicile sale economice, dupa prabusirea pietei bursiere, care a afectate pietele financiare globale, transmite AFP.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2731 seconds )