Libnet.ro
UNICEF

14:00

Biserica din Cluj, amendata pentru depasirea nivelului de zgomot maxim admis

Hotnews Hotnews,
 Biserica din Cluj, amendata pentru depasirea nivelului de zgomot maxim admis

Biserica penticostala Betezda din cartierul clujean Manastur a fost amendata de Primaria Cluj-Napoca, la inceputul lunii iunie, dupa ce pe adresa municipalitatii a fost trimisa o sesizare cu privire la faptul ca slujbele ii deranjeaza pe vecini. Pastorul a contestat in instanta amenda, insa deocamdata nu a fost stabilit un termen de judecata, relateaza CityNews. ro. continuă pe Hotnews

Femeia care a provocat explozia din Floresti, condamnata pentru pruncucidere.

Femeia acuzata ca a provocat explozia dintr-un bloc din localitatea clujeana Floresti si arestata pentru distrugere a fost condamnata, in anii 80, dupa ce si-ar fi ucis copilul nou-nascut, potrivit unor surse judiciare, scrie www. realitatea. net. In incheierea penala a Judecatoriei Cluj-Napoca, prin care s-a dispus arestarea Margaretei Jula, sub acuzatia de distrugere, dupa ce a desurubat un racord de gaz din apartamentul sau din Floresti, provocand o deflagratie in bloc, se arata ca .

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Aproximativ 600 de elevi din alte judete, pentru ...

Aproximativ 600 de elevi din alte judete, insotiti de parinti, au venit vineri dimineata la Scoala Sfintii Voievozi, unde este centrul special de inscriere in liceele din Capitala, scrie Mediafax. Ei sunt indrumati in completarea fisei de o echipa formata din aproape 70 de cadre didactice si consilieri. La prima ora erau cam 300, acum vorbim de aproximativ 600 de elevi, insotiti de parinti, cei mai multi din Ilfov si Giurgiu, care au venit sa completeze fisele de inscriere pentru admiterea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )